Supruga milijunaša, koja se na TikToku predstavlja kao “prava supruga iz Dubaija”, šokirala je svoje pratitelje, ali i one koji su slučajno naletjeli na njezin profil, pozamašnom listom zahtjeva za svog supruga kada je odsutan u drugoj državi . Linda Andrade živi u Dubaiju sa svojim imućnim partnerom, a na platformi često objavljuje videa u kojima je otkrila preduvjete za udaju – jedan od njih je imati tvrtku pod svojim imenom. Podijelila je i savjete kako uhvatiti milijunaša za one koji žele živjeti njezin stil života.

U jednom od svojih videa opisala je uvjete koje njezin suprug mora ispuniti da bi imao dijete s njom. “Kao domaćica i supruga milijunaša, ovo su uvjeti koje sam nametnula svom imućnom mužu da začne svoje dijete”, izjavila je i među njima nastavila nabrajati dijamantno prstenje, zlatne poluge i svakodnevne odlaske u spa centre. Lindine sklonosti za trudnoću su prilično posebne, jer želi ogroman dijamantni prsten koji odgovara spolu njezinog nerođenog djeteta: plavi za dječaka i ružičasti za djevojčicu. Veličina dijamanata koje pokazuje u kameru toliko je golema da potpuno prekrivaju njezin prst. Uz to, Linda je u potrazi i za torbom “Hermes Kelly” u ružičastoj boji ako je djevojčica, odnosno plavom “Birkin” torbom ako je dječak. Unatoč svom osebujnom ukusu, Linda održava dnevnu rutinu koja je prilično dosljedna.

Nadalje, umjesto tradicionalne ceremonije pucanja balona, ​​zatražila je da Burj Khalifa, najviši toranj na svijetu, otkrije spol njezine bebe. Ipak, najviše je iznenadio zahtjev za zlatnom polugom koja teži jednako kao i novorođenče. Kako ona sve to opisuje, uvjerite se u priloženom videu.

Preporučujemo