Tokom svoje akademske karijere, proslavljena izvođačica Milena Vasić bila je u romantičnoj vezi sa sadašnjim suprugom Jugom Radivojevićem. Ipak, na kraju su se razišli, a Jug se oženio i dobio sina Vuka, dok se i Milena udala sa 22 godine. Iz braka Milena je dobila ćerku Lanu i sina Nikolu. Ipak njihova ljubav podsjeća na filmsku bajku.

Lanu i Nikola dijele ljubav prema umjetnosti, idući stopama svoje majke. Lana svoju strast iskazuje kroz balet i jahanje, dok Nikola svoj talenat pokazuje kroz sviranje violine, gitare i vaterpola. Uprkos propalim vezama, Milena i Jugo su na kraju ponovo raspalili svoju ljubav, što je dovelo do njihovog braka krajem 2014. Ubrzo nakon toga, početkom 2015. godine, dobili su sina Lea. Milana Vasića, koji je slučajno Milenin kum i blizak poverenik, često se pogrešno smatra njenim supružnikom. Milena ima sklonost prema hrani i uživa u kušanju različitih kuhinja.

Vasić i reditelj Jug Radivojević u posvećenoj su vezi poslednjih devet godina. Njihova ljubavna priča, međutim, seže daleko dalje od toga. Njihov put do zajedničkog života bio je prožet burnim usponima i padovima. Prije više od dvije decenije, počeli su se romantično viđati, ali život ih je odveo u različitim smjerovima jer su oboje ulazili u brakove sa drugim partnerima, osnivali porodice i otišli svojim putem. Ipak, sudbina je imala druge planove za njih i na kraju su se vratili jedno drugom. 2014. godine razmijenili su zavjete, a godinu dana kasnije dočekali su sina Lea.

Milena je ranije bila udata za Crnogorca Jakšu Ražnatovića. Njihova zajednica rezultirala je rođenjem kćerke po imenu Lana i sina po imenu Nikola. Par je doživio dug period razdvojenosti. Jakšin fizički izgled ostao je misterija za javnost, osim za jednog rođaka za koga se zna da ga je video. Nadalje, nije se uključio ni u kakav javni rad, što pojačava mističnost koja ga okružuje. Vesna Radusinović, književnica i njegova rođaka, nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju uz natpis “Bilo jednom pod maslinama”. Jakšin profil je nedostupan javnosti, ali se otvoreno naziva “Lanin otac”. Iako Milena nije detaljno pričala o njihovoj vezi, šuška se da su održali srdačnu vezu zahvaljujući zajedničkoj deci, koja su sada odrasla.

Preporučujemo