Početkom 1990-ih Zorana Pavić je postigla zapaženo priznanje javnosti kada se sa 24 godine pridružila muzičkom ansamblu “Frenki”. Nakon uspeha sa grupom, krenula je u prosperitetnu solo karijeru i nastavila da napreduje u oblasti pop muzike. Pavićeva je poznata po svom pozitivnom pristupu svom zanatu koji daje nadu, zbog čega je omiljena figura među fanovima. Uprkos njenom značajnom praćenju, Pavićeva prisutnost u industriji je u posljednje vrijeme smanjena.

 

Zorana Pavić je poznata po svojoj suzdržanosti u pogledu ličnog života, retko se upuštajući u javnu raspravu o tome. Shodno tome, malo se zna o aktivnostima koje se dešavaju iza zatvorenih vrata nakon što se kamere ugase. Međutim, bilo je slučajeva u kojima su uvid u njen privatni život davali putem televizije, kao što je kada je puštala kamere u svoj dom tokom emisije.  Ona je bila učesnica jednog rijalitija o pripremi hrane i tada smo mogli da vidimo mjesto na kojem živi. Jedna prilika koja nam je omogućila da zavirimo u dom Zorane Pavić i njegovo uređenje bilo je učešće u seriji „Dođi na večeru“. Ova izvanredna serija prikazuje poznate ličnosti koje se naizmjence ugošćuju i pripremaju raznovrsna jela, uživajući u društvu jedni drugih u tom procesu.

Na osnovu onoga što smo videli, može se zaključiti da pevačica ima različite ukuse i da je uložila znatan trud da unapredi svoj lični prostor. Moguće je da se konsultovala sa stručnjacima za dizajn enterijera jer se čini da je svaki detalj u besprekornom skladu. Zorana je očigledno neko ko voli urednost i privlače je prirodni tonovi, posebno kada je u pitanju izbor nameštaja za kuhinju i trpezariju. Dok se program koncentriše na ove prostore, razumno je pretpostaviti da cijeli njen stan utjelovljuje ovaj stil.

Dekor prostora krasi kolekcija toplih smeđih i drvenih tonova. Očigledno je da dizajnerica nije napravila kompromis u pogledu kvaliteta ili praktičnosti, posebno s obzirom na činjenicu da tamo provodi većinu svog vremena. Zorana Pavić je dizajnirala svoj dom minimalističkim pristupom, što se ogleda u dekoru. Možemo zamisliti da su njeni gosti bili oduševljeni privlačnom i udobnom atmosferom koja je dio njenog svakodnevnog života kod kuće.

Preporučujemo