Žika Nikolić, voditelj popularne emisije “Žikina šarenica”, nedavno je obelodanio lični incident u kojem je svoju bivšu suprugu uhvatio sa ljubavnikom. Ovo šokantno otkriće javno je objavio i sam Nikolić. Žika Šarenica je tokom intervjua ispričao incident u kojem su ga na vratima dočekale žena i njen ljubavnik koji su razvalili vrata. Kasnije je otkrio da je ta žena njegova bivša žena koja je odlučila prekinuti brak, ali i dalje živi u zajedničkom stanu sa svojim ljubavnikom. Zaključali su vrata rezom i odbili da ga puste unutra, što je dovelo do fizičkog sukoba. Šarenica priznaje da je tada bio besan i čak je izjavio da bi ih pregazio da ih je naišao na ulici i da nije pešački prelaz. Međutim, na kraju se smirio i krenuo dalje od situacije. Ovaj intervju je obavljen nakon što je Šarenica prethodno razgovarao o uklanjanju “Šarenice” iz programa.

Pandemija je donijela značajnu promjenu u našem načinu života. Posebna emisija se izdvajala po prikazu ljepote života. Nažalost, ova godina nije omogućila izlog tog segmenta života. Međutim, ako nam se ukaže prilika da nastavimo u punom formatu, to ćemo i učiniti. Privlačnost emisije leži u njenoj sposobnosti da okupi ljude i proslavi život. Žika, koji je ranije radio dugi niz godina na RTS-u, rekao je da je nerealno održavati ovakve nastupe dok su ograničenja u obuci i dalje na snazi. Nedavno je bio nakratko na Televiziji Pink, ali se sada povukao i uživa u slobodnim danima.

“Sjajno! Zaključeni su moji poslovi sa Pinkom. Ugovor mi je istekao i nisu u toku pregovori o produženju. Trenutno uživam u penziji”, rekao je Žika. Dalje je elaborirao šta podrazumeva život u penziji: „To se razlikuje od osobe do osobe. U mojoj situaciji je prijatno i nemam zamerki. Nalazim se u Beogradu sa svojim najmilijima, i putujem malo da prođem. vrijeme. Prema sopstvenom priznanju, Nikolić ne može da razazna da li ima publiku ili ne. „Nisam baš siguran šta da kažem. Nije prošlo ni šest meseci. Da budem iskren, ne osećam nikakvu čežnju za tim. Ovakav način života mi se slaže i mogu da se više odmaram noću“, naveo je Živorad pre nego što je dao dalji komentar.

Nemam namjeru ništa prisiljavati jer za to nema razloga. Pomisao na povratak mi nije ni pala na pamet, ali se ne može predvidjeti budućnost. Kada je voditelju saopšteno da ga publika doživljava kao sastavni dio našeg informativnog i zabavnog programa i da čezne za njegovim povratkom, voditelj je odgovorio:

„Zaista imam određene aktivnosti koje zadržavam za sebe. Jedan primer je moj rad sa sportskim društvom tokom leta gde sam prisustvovao i pratio lokalne sportske utakmice. Takođe sam imao ulogu u osnivanju udruženja ljubitelja srpske tradicije. je posao uvijek dostupan za one koji ga traže, a prepuštanje stvari slučaju je glupa odluka. Preuzimam inicijativu da kreiram vlastite aktivnosti, kao što su putovanja kroz ljeto i dokumentiranje naših iskustava na mom YouTube kanalu. Iako je vrijeme sada Sve hladnije i dalje uspevam da pronadjem nacine da se zaokupim.Ne osecam se kao da imam vise vremena jer se sve svodi na to kako organizujem svoj raspored.Danas se budim malo kasnije i razgovaram o planovima za dan sa porodicom uz ručak, a uživam i u barovima, kao što sam spomenuo svojim gostima.

Preporučujemo