Zorica Brunclik je upečatljiva ličnost koja krasi estradu već pola vijeka. Zorica je u mladosti iskusila izazove majčinstva, rodivši kćer Mariju sa samo 18 godina. Nažalost, Marijin otac nije imao namjeru oženiti Zoricu zbog postojećeg angažmana, pa je izostao iz života njihove kćeri. U potrazi za društvom, Zorica je u prvi brak uplovila sa Zoranom Tutićem, šefom orkestra s kojim je nastupala. Zajedno su dobili sina Đorđa, no njihova je veza bila kratkog vijeka i završila razvodom. Zoričin drugi brak s harmonikašem Ljubom Kešeljem također se pokazao neuspješnim. Iako su imali kćer Miljanu, otac ju je odbijao priznati, što je dovelo do potpunog izostanka kontakta od njezine šeste godine.

Tek 1980. Zorica je ponovo pronašla ljubav, ovoga puta sa majstorom harmonike Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Vjenčali su se pet godina kasnije i postali ponosni roditelji kćerkice Zlate. Kemiš je svoje prezime velikodušno dao i Zoričinim kćerima, čiji su očevi zanemarili svoje obveze. Nažalost, njihova se veza našla pod lupom javnosti jer su mnogi Zoricu okrivili za raspad Kemiševog braka s pjevačicom Vesnom Zmijanac. No, Zorica tvrdi da je do razvoda došlo puno prije njihove zajednice. Iako Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u showu važe za par iznimnog bračnog sklada, ni oni nisu ostali imuni na privlačnost tračeva i spletki. Život Zorice Brunclik dugo je plijenio pozornost, a godinama se šuškalo o njezinom navodnom razvodu od Vesne Zmijanac. Potom su se pojavila nagađanja da su Vesna i Dragan Stojković Bosanec upleteni u tajnu zavjeru, što su oboje oštro odbacili. No, pokojni Novica Zdravković je prije smrti sve poremetio zapanjujućim tvrdnjama vezanim uz aferu, izazvavši u konačnici kaos. Oblik ove veze za mene je potpuna misterija. Mogao je biti peterokut, šesterokut ili tko zna što, samo kaos! Nije mi poznat ni bračni status Kemiša i Vesne, a kamoli detalji njihove veze. Jedino što sa sigurnošću mogu reći je da su Kemiš i Vesna prekinuli svoju vezu zbog neke sprege sa Zoricom Brunclik.

 

Šum oko ovog događaja bio je neosporan u Beogradu i cijeloj staroj Jugoslaviji, zaokupivši pažnju cijele estradne scene. Bila je to poznata tema razgovora, a cijela je priča bila dosta zamršena i složena. Zorica je već bila ušla u drugi brak s Ljubom Kešeljem, ali je bila upletena i u kompliciranu situaciju sa Zoranom Kalezićem. No, Zoran Kalezić nije bio spreman ostaviti suprugu Veru i dvoje male djece zbog Zorice. Zbog toga je Kalezić raskinuo njihovu vezu te ju je upoznao sa svojim prijateljem, talentiranim harmonikašem Kemišem, što je u konačnici rezultiralo time da Zorica gaji duboke osjećaje prema njemu. Da rezimiramo, Kemiš je vezu s Vesnom prekinuo kako bi bio sa Zoricom, koja je zbog njega ostavila Kešelja. To je srž situacije, ukratko. Bilo je nekih komplikacija, ali je na kraju došlo do svog kraja. Nevjerojatno je svjedočiti ženi koja se zaljubljuje, a opet, ne razumijem zašto postoji problem sada kada su toga svjesni svi sudionici showa.

Miloš Bojanić je na farmi upozorio Zoricu da ne izaziva raspravu o Kaleziću, jer je Novica naglasio da nema opravdanja za Zoričin bijes. Unatoč Novicinim tvrdnjama za života, sve je na kraju ipak ispalo dobro. Kalezić se pomirio sa suprugom, Kemiš se razveo od Vesne, Zorica od Kešelja, a Vesna Zmijanac neko vrijeme provodila sama. Na kraju su Zorica Brunclik i Kemiš pronašli zajedničku sreću i vjenčali se. Dok su svi imali više brakova i djece, prava sreća Zorice Brunclik bila je uz Kemiša. Novica Zdravković nikada nije pružio nikakve dokaze koji bi potkrijepili svoje tvrdnje, pa su ostale samo na pukom traču. Ljubo Kešelj i dalje uživa u braku s pjevačicom Senom Ordagić, koji je i dan danas snažan. Nakon smrti supruge Vere, Zoran Kalezić ušao je u drugi brak, ali tragično, život mu je prekinula bolest. S druge strane, Bosanac je u sretnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Dunjom. Nakon veze s Kemišem, Vesna Zmijanac ponovno se udala za Vladu Jovanovića i zajedno su dobili kćer Nikoliju, no nažalost, na kraju su se ponovno razveli.

Preporučujemo