Njegovi obožavatelji su se već uželjeli njegovih nastupa na turnirima. Kako Novak Đoković napreduje kroz sezonu, tako sudjeluje na turnirima diljem američkog kontinenta. Za razliku od iskustva u Australiji, gdje je podršku dobivao isključivo od stručnog štaba, s onu stranu Atlantika pronalazi dodatne izvore podrške. U društvu supruge i djece, ovaj tenisač koji se smatra jednim od najvećih svih vremena vrijedno trenira. Prema sadržaju koji se dijeli na društvenim mrežama, čini se da Jelena Đoković i te kako uživa u SAD-u.

Kako je Novak stalno okružen obožavateljima s raznih strana, njegov nedavni nastup u shopping centru u Los Angelesu izazvao je buru, a modne kritičare konstantno impresionira. Prošle je godine doživjela primjetnu promjenu u svom stilu, a svaka odjeća koju je nosila na Novakovim mečevima pobrala je brojne pohvale. Najnoviji dodatak popisu, koji dolazi iz živopisnog Grada anđela, jednako je izvanredan. Jelena Đoković, jednom riječju, zrači sjajem. Odgovornost za njezin blistav izgled ne može se pripisati samo sunčanom kalifornijskom vremenu. Kao što je vidljivo na divnim fotografijama koje je podijelila na svom Instagramu, ona odiše veselim ponašanjem, s lakoćom izvlačeći opušten i svestran komplet prikladan za svaku priliku. Odlučite se za bež pulover koji elegantno otkriva ramena, popraćen prikladnim hlačama, suptilnim dodacima, sunčanim naočalama i, naravno, blistavim osmijehom. Za one koji nisu sigurni što odjenuti u ovo prijelazno razdoblje dok zima nestaje i proljeće se približava, Jelena Đoković, prava trendseterica, nudi izvrstan prijedlog.

 

Jelena, nepokolebljiva i strastvena navijačica Novaka, dosljedno ide sve više od toga kako bi mu pokazala svoju podršku. Unatoč njezinoj želji za privatnošću, mediji su zakopali u njezinu prošlost u potrazi za bilo kakvom mrljom, samo da bi otkrili da je to nemoguć zadatak. Nakon što je osam godina uživao u stabilnoj vezi, Novak je u rujnu 2013. zaprosio Jelenu na zaista jedinstven način. Helikopterom ju je odvezao u Provansu i zatražio njezinu ruku. Njihovo vjenčanje održano je u julu 2014. godine na živopisnoj Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu. Jeleninu izuzetnu vjenčanicu pomno je izradila Sara Burton, talentirana kreativna direktorica renomirane modne kuće Alexander McQueen, koja je dizajnirala i kultnu vjenčanicu koju je nosila Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea. U gesti humanitarnosti, magazin “Hello” osigurao je ekskluzivna prava na fotografije vjenčanja za izdašnu sumu od 500.000 eura. Dana 21. listopada 2014. Jelena je rodila njihovog sina Stefana pod brigom najboljeg liječničkog tima na istoj klinici gdje je rodila i princeza Charlene od Monaka.

Dana 2. rujna 2017. na svijet je došla kći para Tara. Jelena Đoković svojim je ponašanjem, atraktivnošću, staloženošću i sofisticiranošću zaokupila pozornost medija te je izborila mjesto među pet najljepših tenisačica. Utjecajna ličnost u svijetu mode Anna Wintour Jeleni je posvetila tri stranice u cijenjenom magazinu “Vogue”. Graciozno je predstavila odjeću poznatih dizajnera poput Victorije Beckham i Filipa Lime. Jelenin stil karakteriziraju jednostavnost, nenaglašena elegancija i dobro odabrani detalji. Njezin smisao za modu osvojio je Engleze, koji je čak pogrešno smatraju modelom za kupaće kostime. Unatoč tome, Jelena ne provodi previše vremena u shoppingu; umjesto toga, ona se posvećuje poboljšanju života djece. Prepoznajući da su ona i Novak jedni od rijetkih iz svoje generacije koji su postigli uspjeh, Jelena je odlučna maksimalno iskoristiti svoje prilike i pridonijeti što većem broju dobrotvornih akcija.

Preporučujemo