Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelja dele moderan stan koji u svakom kutku zrači ljubavlju i pozitivom. Njih dvoje su se tajno vjenčali, odnosno nisu iznosili vijest o tome u javnost, samo su najbliži bili upućeni u njihove planove. Nakon vjenčanja, par se zajednički složio da se presele u Sevilju za novi početak, gdje su odlučili da borave u prekrasno uređenom prostoru. Stan je skrojen prema željama neženja, a dekor odražava ovaj stil. Kada se mlada pevačica uselila kod svog partnera, i dalje je želela da ostavi trag u prostoru, što je i normalno.

Razmišljala je o izmjeni namještaja ili dodavanju malih ukrasa, shvaćajući da i najmanje promjene mogu imati značajan utjecaj. Nedavne fotografije koje je pop zvezda objavila na Instagramu pokazuju da je dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelje pretrpeo značajan remont. Ranije dobro poznato prebivalište sada ima značajne razlike. Iako prikazane fotografije samo oslikavaju uređenje dnevne sobe, jasno je da je Nemanja kurirao obimnu kolekciju slika snimljenih na terenu, pažljivo organizovanih na policama od svetle šperploče.

Središnji dio dnevne sobe je nesumnjivo prostran plazma televizor, koji plijeni pažnju, praćen fleksibilnom kutnom garniturom koja se lako može pretvoriti. Evidentno je da je zaljubljeni par nedavno započeo proces uljepšavanja svog prebivališta, a moguće je da će usput napraviti i neke izmjene. Anastasia će takođe verovatno svojim vernim pratiocima dostavljati novosti kako napreduje.

Ukoliko odluče da zasnuju porodicu, što je želja mnogih, moguće je da bi Anastasija i Nemanja u bliskoj budućnosti mogli da kupe dom, koji bi njihovim potomcima omogućio veći prostor za igru ​​i istraživanje. Policu su svi prisutni pomno pregledali, pri čemu je svakom predmetu posvećena značajna pažnja. Naime, dve Nemanjine fotografije, jedna u svečanom, a druga u sportskoj opremi, mnogima su zapele za oko i navele ih na razmišljanje gde se Anastasija nalazi.

Preporučujemo