Prošle su tri godine otkako su se Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić razveli. Uprkos pokušajima da spasu svoju vezu dva puta prije nego što su finalizirali pravne dokumente, njihovi napori su na kraju bili neuspješni, što ih je navelo da donesu odluku da krenu svojim putem. Prema sopstvenoj izjavi, ona je čvrsto verovala da njen bivši muž nije ispunio njene zahteve i želje za promenom, što je dovelo do raspada njihovog braka.

Izrazila je da su, da je pokazao interesovanje za njena osećanja, mogli da izbegnu razvod. Uprkos tome, priznala je da nisu bili dobar tim. Međutim, čak i nakon raskida njihovog braka, odlučila je da održi građansku vezu s njim zbog dvoje djece. Opšte je poznato da raskid braka može imati negativne posljedice na porodice koje su uključene. Uprkos tome, razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića naišao je na neizmernu empatiju, ljubav i prihvatanje članova njihove uže porodice. Nedavno je Katarina na Instagramu podijelila svoja razmišljanja o porodici svog bivšeg supružnika, tri godine nakon njihovog razvoda.

Uobičajeno je da nas život vodi neočekivanim stazama i ključno je prihvatiti te devijacije otvorenog srca. Porodica Rašić imala je značajan uticaj na moj život i naša veza će zauvijek ostati neraskidiva. U stvari, ime našeg sina Davida inspirisano je likom gospodina na fotografiji, koji je slučajno brat mog bivšeg muža Aleksandra. Kada su ljubav i poštovanje prisutni, to podstiče stvaranje smislenih odnosa. Umjetnica se prisjetila ugodnog sjećanja iz oktobra 2014. godine, kada je provela divan, sunčan dan u društvu Davida Rašića i Julije.

Aleksandar i Katarina ulažu dosljedne napore da održe funkcionalnu vezu, a daju prednost svojoj porodici. Njihov cilj je bio da minimiziraju negativan uticaj razvoda na njihovu djecu. Kakina objava na Instagramu dobila je izliv pozitivnih povratnih informacija i komplimenata od njenih pratilaca koji su joj se divili. Ljudi obično i ostanu u dobrim odnosima nakon razvoda zbog djece, te je i ovdje isti slučaj, što je svakako za pohvalu.

Preporučujemo