Osim “Porodičnog  blaga” i “Boljeg života”, “Srećni ljudi” i dalje su neizmjerno popularna serija među ljudima, čemu svjedoče nebrojene reprize koje svakim emitiranjem osvajaju publiku. Slobodno se može reći da su ove klasične domaće produkcije izdržale test vremena i tako će biti i u godinama koje dolaze.

Snimanje emisije “Sretni ljudi” odvijalo se u teško vrijeme u Srbiji, u kojoj je harala inflacija. Samim tim, glumci koji su radili na seriji dobivali su mizerne plaće, zbog čega su mnogi napustili seriju, uključujući i dobro poznatu Lolu koju tumači Tanja Bošković. Tanja je inače jedna od najomiljenijih glumica ne samo u Srbiji nego i u regiji.


Siniši Paviću, scenaristu, teško je pao odlazak Tanje Bošković iz serije zbog financijskih nesuglasica. Nažalost, ovo je bilo razočaranje i za gledatelje.  Tada poznata Tanja Bošković napustila je seriju zbog male plate. Bošković je kasnije izrazila svoje žalbe svom kolegi Desimiru Stanojeviću, navodeći zabrinutost da će inflacija nagrizati njezin honorar prije nego što ga uopće bude imala priliku potrošiti. Slično, Dragan Jovanović također je napustio seriju iz financijskih razloga.

Važno je napomenuti da je Tanja Bošković utjelovila Lolu Golubović u televizijskoj seriji “Sretni ljudi”, ali ju je kasnije zamijenila Zlata Numanagić. Nakon što me Tanja obavijestila o svom odlasku, reagirao sam smireno, rekavši joj da se njezina odluka poštuje i cijeni zbog svega što je do sada dala. Ova vijest bila je poražavajuća za produkciju “Sretnih ljudi”, jer je Tanja bila jedan od glavnih stupova podrške glumcima i ekipi. Lako je zamisliti kakav bi to bio odjek odlaska Dragana Bjelogrlića i Marka Nikolića, koji je Gigu tumačio u “Boljem životu”, svojedobno je za medije izjavio Siniša Pavić.

Preporučujemo