Jedan od najpoznatijih bračnih parova u cijeloj regiji, je onaj od Suzane i Saše Popovića. Medijska nagađanja potaknula su glasine o raspadu braka Suzane Jovanović i Saše Popovića. Ljudi su spontano raspravljali o podjeli njihove imovine i nagađali o razlozima njihovog razdvajanja. Neki su se pitali tko je od supružnika pogriješio što je dovelo do kraja njihove veze. Međutim, ta su se nagađanja pokazala neutemeljenima. Suzana i Saša i dalje se vole jednako kao i na dan kad su se prvi put upoznali, što je vidljivo iz njihovih osmjeha i obožavanih pogleda tijekom javnih istupa i intervjua.

Suzana je za Story čak ispričala kako je, unatoč godinama pokušaja nekih da ih razdvoje, njihova ljubav ipak pobijedila, kao i u ovo vrijeme. Obitelj Popović ističe se kao čvrsta i složna jedinica, neotporna na pokušaje medijskog sijanja razdora. Mogućnost razvoda nikad nije bila tema razgovora pjevačko-glazbeničkog para koji svaki sukob koji se pojavi odmah rješava ne dopuštajući da se gomilaju. Suzana je, izvlačeći pouke koje je naučila iz prvog braka, drugom pristupila ozbiljnije. Nedavno je javno progovorila o svom bivšem supružniku, s kojim ima sina Danijela, te razlogu njihove rastave.

Iako su imali malo nesuglasica, a ona nije bila nesretna u braku, Suzana je odlučila otići kada je saznala da nije jedina žena u životu svog supruga. Od tog trenutka nadalje, brak je bio osuđen na propast, jer nije htjela biti ljubavnica, niti lagati netko kome vjeruje. Nakon dugog razdoblja boli, naposljetku je odlučila otići sa svojim djetetom. Što se tiče danas, to je jednostavno ostatak njezine daleke povijesti.

Preporučujemo