Jelena Karleuša je pjevačica koja najčešće ima konflikte sa svima iz javnog svijeta. Jelena Karleuša ponovo se našla u sporu sa raznim članovima estrade. Izveštaji sugerišu da je komunikacija između nje i Saše Popovića prekinuta. Karleuša je izrazila zabrinutost zbog live nastupa i muzičkog stila Aleksandre Prijović, uz kritike Lepe Brene. Opšte je poznato da ona nije u dobrim odnosima sa mnogim svojim kolegama.

Zapravo, sa sigurnošću se može reći da ona održava malo pozitivnih odnosa unutar pop zajednice. Čini se da se iza pozornice sprema još jedan sukob. Nezaboravna gostovanja JK u “Zvezdi Granda” obeležila je njena sposobnost da zabavi i zabavi publiku i gledaoce. Posebno je bio zabavan njen razigrani sparing sa Marijom Šerifović, ali sve u kontekstu takmičenja i zabave. Međutim, poznavaoci Jeleninog Instagram naloga možda su primetili da je nedavno viđena sa bivšom koleginicom.

Marija je zadržala poziciju člana žirija popularnog muzičkog takmičenja, ali njena koleginica nije. Tokom nedavnog intervjua, Marija je izrazila divljenje Karleušinim najnovijim albumima, posebno navodeći da joj je „Omega“ omiljeni album u odnosu na „Alfu“. Uz to, Marija je zapažena na Prijinom koncertu. Odnos JK i Marije evidentno je narušen usled nesporazuma oko gledanosti “Zvezde Granda” i snimka Jeleninog nastupa u “Beogradu na vodi”.

Naime, JK je ustvrdila da je njen nastup imao veći broj pregleda, dok je Marija na ovu tvrdnju uzvratila postavljanjem grafikona na Instagramu koji pokazuje suprotno. Moguće je da je ova Marijina akcija dovela do njenog dodavanja na Karleušinu listu osoba koje treba izbjegavati ili na crnu listu.

Preporučujemo