Mediji su saznali da su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Draghier iz sela Zlot Dejan Dragijević, pola Evrope je traži deset dana!

Janković je navodno upravljao službenim vozilom JKP Vodovod kada je navodno udario dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu dok je Dragijević bio sa njim. Za šokirani Kurir razgovarao je i Dejanov brat Dalibor. – Moj brat je od juče u policiji. Izveli su ga iz kuće ali ja ništa nisam znao, niko nam ništa nije rekao! Nadam se i molim se Bogu da on ne stoji iza ovoga.

“Čekamo informacije”, rekao je brat. Dejan i Srđan su bili kolege i istražuje se šta se dogodilo.

– Dejan nije bio oženjen, motao se po selu i nikada nije pravio velike probleme, ali se znalo da uživa u piću. Nikad nismo mislili da će on to moći. Prema rečima komšija, Srđan je bio razveden i dugo je radio u vodovodu. Razveo se prije godinu dana i ima sina i snaju, kao i malu kćer. Ima unuku i ne znam kako mu je tako nešto palo na pamet, nadam se da nije istina – rekao nam je jedan od Lucinih komšija. Kurir je juče ekskluzivno fotografisao osumnjičenog sa inspektorima u Baniskopolu.

Inspektori su ih odveli na mjesto zločina, gdje su najvjerovatnije pregazili Danku. Izvori nam kažu da se na fotografijama vidi kako su inspektorima pokazali odakle su došli, gdje su je tukli i kuda su otišli sa njenim tijelom.

Preporučujemo