Sinovi Emine Jahović i Mustafe Sandala otišli su na odmor sa ocem, a tu su i  Mustafina nova supruga Melisa i njen sin. Iako su Javuz  i Jaman u početku odbijali da prihvate svoju novu maćehu i imali su mnogo rezervi prema njoj, što je pokazala i činjenica da nisu prisustvovali venčanju, sada su izgleda promenili mišljenje o njoj. Kako ovo sve pada poznatoj pjevačici nije poznato jer se na tu temu nije oglašavala.

Mustafa Sandal objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz šetnje na kojoj je grlio svog najmlađeg sina Javuza i Melisininog sina Gigita. Nakon ove fotografije može se reći da su se porodični odnosi znatno poboljšali, a sinovi Emine Jahović su konačno prihvatili novu suprugu svog oca i njenog sina.

Podsjetimo, Emina Jahović se sa bivšim suprugom tužila zbog neplaćanja alimentacije, što je ozbiljno narušilo njihovu vezu, iako su se nakon razvoda dogovorili da održavaju dobar odnos zarad djece, a to bi trebalo da se zasniva na prijateljstvu i poštovanju. U međuvremen nie bilo novih vijesti pa nije poznato da li Mustafa sada spunjava svoje obaveze.

Tada su je mnogi turski tabloidi loše pisali i smišljali razne tračeve o poznatoj pjevačici, a Emina je u jednom trenutku rekla: „Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužno. Nikada neću prećutati na uvrede koje su mi uputile dve voditeljke nacionalne televizije.Iskoristicu sva svoja prava kao zena koja je zivot posvetila dobrobiti svoja dva sina. Moj advokat pokrece  sudski postupak u vezi sa ovim emisijama i komentatorima koji su izmišljali laži o meni.”– napisala je tada Emina na svom Instagramu.

Preporučujemo