2024. godina zauvijek će ostati urezana u sjećanje Lene Kovačević kao vrijeme kada je doživjela najdublji i najrazorniji gubitak. Nažalost, njezina voljena majka Nada podlegla je dugotrajnoj i teškoj bolesti. Ona se od majke oprostila emotivnim riječima na društvenim mrežama.

 

Dragi moj anđeo, naš anđeo nade. Uzašla si do božanske prisutnosti Gospodina, kojeg si njegovala svakim djelićem svoga bića. Radost odzvanja u vama, dok ljubav i nesebičnost vode vašu mudrost za život ispunjen srećom. Vaša sposobnost da prigrlite život punim plućima, s njegovom nevjerojatnom energijom koja vas izdvaja, bila je doista izvanredna. Posljednjih godina hrabro ste podnosili razornu bolest, noseći je istom snagom i otpornošću kao što bi nosili vlastiti križ. Način na koji ste nas uputili kako se nositi s vašom bolešću bio je kao da je to samo još jedna obična pojava. Međutim, bila je to bespoštedna borba koju smo zajedno vodili. Izražavajući zahvalnost, Lena se oprostila od svoje voljene majke, priznajući da zaslužuje sreću i svjetlost.

Lena Kovačević, poznata po iznimnim profesionalnim uspjesima, rijetko zadire u svoj privatni život. Međutim, prije nekoliko godina iskoristila je priliku da pruži uvid u svoje odrastanje i poticajno okruženje koje je iskusila. U njezinoj obitelji vladali su sloga i ljubav, a majka Nada bila joj je čvrsti oslonac. Naime, Nada je ostvarila uspješnu odvjetničku karijeru, a bila je i supruga Dušana Kovačevića.

Moji roditelji. Trenutno obilježavaju 47 godina braka i 53 godine radosnih trenutaka. Putevi su im se prvi put ukrstili kada su imali samo 16 i 18 godina, dok su šetali Petrovaradinskim mostom. Ona je briljirala na akademskom planu, dok je on pokazao svoje nogometno umijeće i napisao svoju inauguralnu književnu kreaciju u srednjoj školi, osvojivši njezino srce. Na dan kada su njezini roditelji obilježavali godišnjicu braka, Lena je napisala ove riječi. Prva pjesma, koja je bila iskrena posveta njegovoj majci, uskoro će se naći u kompilaciji pjesama iz raznih izvora kao što su filmovi, predstave i obiteljska okupljanja. Lena Kovačević dirljivom je gestom knjigu posvetila vlastitoj majci.

Preporučujemo