Pjevačica Marina Tadić suočila se sa značajnim financijskim poteškoćama kada je usred pandemije donijela odluku o ulaganju novca u privatni biznis, što je rezultiralo gomilanjem dugova. Nakon rođenja kćeri Vere početkom 2020. godine, Marina je donijela odluku da se povuče iz pop industrije, što je označilo značajnu promjenu u njezinoj karijeri od trudnoće 2019. godine.

 

Iznoseći vlastite riječi, izrazila je želju da se u potpunosti posveti svom nasljedniku, a nedavno je saznala i za velika financijska ulaganja koja su potrebna za kuću na Avali, koju je ranije prodala, a sada je iznajmljuje za razne događaje. “U to vrijeme pjevač je govorio o tome kako ga je kuća dovela do bankrota. Ovaj obrazac ulaganja novca unaprijed i oslanjanja na njegov povrat uobičajena je pojava u raznim profesijama. Nažalost, u ovom sam slučaju uložio sva svoja sredstva u to .

 

Kako bi ostvarila svoju ideju, odlučila je uzeti kredit iu njega uložiti cijelu svoju ušteđevinu. Marina je, bez imalo pretjerivanja, sva sredstva uložila u svježi poduzetnički pothvat. Trenutačno je opterećuje kredit koji marljivo otplaćuje, s neizvjesnim rokom njegova završetka. Ipak, nimalo ne žali zbog svoje odluke, čvrsto vjerujući da je pametno uložila.

Marina je oduvijek bila diskretna u financijskim pitanjima i radije ne želi otkriti točan iznos koji je uložila. Sigurno je u pitanju velika suma. Ono što joj je doista važno je da će joj ovaj pothvat ne samo donijeti profit, već i pružiti joj neizmjerno zadovoljstvo u godinama koje dolaze. Marina je neizmjerno ponosna na svoju kćer Veru, a ona i suprug dijele jednaku odgovornost u odgoju nasljednice.

Preporučujemo