Starleta i bivša učesnica rijalitija Senada Nurkić (poznatija kao Mac Diskrecija) nikada nije upoznala svog oca, kako kaže njena majka, on je poznati i bogati pjevač. Maca Diskrecija je više puta u javnosti izjavila da nema kontakt sa ocem, a majka je otkrila da njena ćerka zna ko joj je otac.

-Nikad nisam krio od nje ko joj je otac. Punoljetna je. Nisam tražio od njega da joj prizna, on je već bio oženjen i nisam htela da raskidam ničiji brak. U to vrijeme nisam imala iskustva u zaštiti. Rodila sam se sa 20 godina. Godina. U to vrijeme imao je četverogodišnju kćer. Dao mi je novac da počistim za sobom, ali ja nisam htela da čistim za sobom. Nije on kriv, ja sam kriva što nisam pitala – rekla je njena majka Enessa Nurkić.

– Ona je bila plod neuzvraćene ljubavi i rekao sam “Preuzeću odgovornost na sebe čak i ako spavam na putu” i zaista mi nisu dali da je odvedem kući. Nekoliko dana kasnije dočekali su me očuh i maćeha. “Sve što sam radila u životu je da ona ima sve što želi”, dodala je Enessa. Kad je bila dovoljno stara, rekao sam joj da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat, a ona se za njega interesovala zbog svega što je imao. Ali nije otišla kod njega, iako je mogla kod njega – zaključila je.

Preporučujemo