Sve do svoje smrti 1996. godine, Baba Vanga, poznata proročica iz Bugarske, osvajala je svijet svojim predviđanjima i stekla ogromnu popularnost.  Ona je daleko najpopularniji prorok na Balkanu i mnogi vjeruju u njene vizije. Uz proročke sposobnosti, Baba Vanga se posvetila i sakupljanju ljekovitog bilja i spravljanju jakih napitaka.

Krajnji lijek za sve bolesti leži u poticanju dobronamjernih radnji i njegovanju pozitivnog razmišljanja, jer na taj način možemo istinski pokazati svoju ljubav i brigu jedni za druge.
Bugarska posjeduje mnoštvo ljekovitih biljaka koje joj daju stanje božanske naklonosti. Imperativ je da cijenimo i čuvamo ovaj dar, jer ima moć uzvratiti i pružiti nam dobrobit.
U području biljnih lijekova općenito se preporučuje da se počne uranjanjem u vodu koja je prožeta ljekovitim svojstvima bilja. To je zbog činjenice da se ljekovita svojstva brzo upijaju kroz pore kože, osim ako nema izričitih uputa koje navode drugačije.

Održavajte svoju vezu sa zemljom hodajući bosi tijekom leta. U ljetnim mjesecima ključno je poticati djecu na nesmetanu igru, dopuštajući im da slobodno istražuju svoju okolinu i prihvate svoju prirodnu sklonost da se prljaju i trčkaraju. Na taj način jačaju svoj imunološki sustav i štite se od mogućih bolesti koje se mogu pojaviti tijekom zimske sezone. Prije spavanja važno je očistiti stopala i po mogućnosti se prepustiti osvježavajućem tušu. Čineći to, ne samo da se oslobađate prljavštine, uličnih ostataka i umora, već također uklanjate sve dugotrajne negativne misli koje bi mogle poremetiti vaš miran san. Savladajte umjetnost pravilnog odmora. Dan je posvećen radu, dok je noć rezervirana za pomlađivanje. Kako biste održali dobro zdravlje i produktivnost, povucite se u krevet u 22 sata. i ustaju u ranim jutarnjim satima, između 5 i 6 sati.
Često uživajte u konzumaciji čaja od šumskog voća. Ovi divni napitci imaju moć pročišćavanja tijela i služe kao pravi izvor vitalnosti. Za pročišćavanje tijela i povećanje vitalnosti preporuča se barem jednom tjedno konzumirati kuhane žitarice i hidratizirati ih vodom.

Bavljenje tjelesnom aktivnošću i održavanje produktivnosti su ključni. Lijenost je bolest koja ne samo da utječe na mentalno stanje, već ima i štetan utjecaj na fizičko zdravlje.
Uzdignimo čistoću na razinu predanosti! Antiteza Božjem stvorenju, bilo fizičkom ili duhovnom, je prljavština, koja je lišena čistoće i ljepote. Izbjegavajte korištenje izrazito vruće vode za pranje. Uključite veću količinu ručno rađenih sapuna i organskih proizvoda u svoju rutinu kako biste osigurali očuvanje dobrobiti svog tijela. Važno je biti oprezan pri uporabi prekomjernih količina gnojiva i kemikalija. Kontaminacija hrane i štetan utjecaj na prirodu već su evidentni, što rezultira brojnim bolestima.

Preporučujemo