Regiju su zapalili naelektrizirani nastupi Aleksandre Prijović. Ona je u kratkom roku postala pravi fenomen u cijelom regionu a samo u Zagrebu je napunila pet Arena. Uspjesi Aleksandre Prijović nisu ništa drugo nego izvanredni. Tri rasprodane predstave u beogradskoj Areni izazvale su ludnicu u regiji, podvig o kojem mnogi mogu samo maštati.

Mnogo se raspravlja oko mlade pjevačice, uključujući njezino koncertno odijevanje, glazbeni repertoar i ponašanje. Znatiželja je ogromna oko Aleksandrinih predkoncertnih zahtjeva, baš kao i upita upućenih renomiranim svjetskim zvijezdama. Posjeduje li sveobuhvatan popis zahtjeva, poput razmaženih zvijezda  koje postavljaju  izazove koje nije lako ispuniti?

Organizatori su svjesni da je za kvalitetan nastup izvođačice imperativ njezinog zadovoljstva. Stoga će se nedvojbeno pobrinuti da njezine potrebe budu zadovoljene. Aleksandra se povjerila pripadnicima sedme sile u Zagrebu, otkrivši ono bez čega ne može na koncertima.

Moja obitelj je moj stalni pratilac, neizostavna prisutnost gdje god idem. Njihova nepokolebljiva podrška i dobre želje prate me na svakom koncertu, ispunjavajući me radošću. Ugoditi im je moj najveći prioritet i zahvalan sam na lekcijama koje su mi roditelji, baka i djed prenijeli – razumijevanju da ne trebam ništa više od njihove ljubavi i vodstva. Na pitanje o mojim potrebama, moj odgovor je uvijek isti: voda. Ove Aleksandrine riječi ne prestaju osvajati i oduševljavati njene vjerne obožavatelje. Ona je uprkos ogromnom uspjehu koji je postigla čini s eostala i dalje jako prizemna i skromna osoba kakva je oduvijek i bila.To svjedoči i veliki broj poznatih kolega koji su joj se pridružili na bini tokom njenih nastupa ako gosti i time joj dali svoju podršku.

Preporučujemo