Bilo je malo poznato da je kuma Aleksandre Jeftanović poznata doktorka, jer voditeljica svoj privatni život vješto prikriva, poput zmije neuhvatljive noge. Unatoč tome što je svom partneru, Aleksandru Švrakiju, prije osam godina izjavila vječnu ljubav, donijela je svjesnu odluku da intimne detalje njihove zajednice zadrži u tajnosti, što je rezultiralo stalnom misterijom oko svjedoka koji su bili prisutni tijekom njihove bračne ceremonije.

Cijeli tok vjenčanja, pa i veselje, pa čak i identitet kume Aleksandre Jeftanović, bili su obavijeni velom tajne. Unatoč tome što je časopisu Story ekskluzivno ustupila fotografije s događaja, voditeljica je od javnosti vješto skrivala gotovo sve bitne detalje, otkrivši samo informacije o mjestu i estetici. Kako Aleksandrina djeca nastavljaju sazrijevati, ona postaje sve slobodnija u otvorenom pokazivanju svoje naklonosti svojim sljedbenicima. Neočekivano, danas se oglasila na Instagramu kako bi otkrila sebe i svijetu predstavila svoju kumu.

 

Mediji su brzo došli do spomenute informacije zbog dostupnosti njezinog profila, otkrivši da je riječ o ni manje ni više nego dr. Nevenki Dokmanović, renomiranoj specijalistici estetske medicine. Nevenkin dar nije ekskluzivan za Aleksandru; druge poznate žene također koriste isti trik ljepote. Otkrivanje Aleksandrine tajne bilo je trenutno i svima vidljivo. Izražavajući zahvalnost za razne aspekte života, uključujući prijateljstvo, kumstvo i povjerenje, iskoristila je priliku da Nevenki javno čestita rođendan.

Način na koji  Aleksandra i Nevenka održavaju  svoju vezu može varirati, ali obje duboko cijene slučajnu prirodu svoje veze i jako cijene svoje prijateljstvo. Fotografija služi kao snažan dokaz nepokolebljivog povjerenja koje dijele međusobno. Voditeljica je presretna što ima tako dobru prijateljicu u svom životu.

Preporučujemo