Prema prastaroj poslovici, ako brinete o sebi, božansko će vam osigurati dobrobit. Tanja Bošković, renomirana glumica koja se bliži sedamdesetima, svojim živahnim i poletnim izgledom oslikava tu izreku. Svoje zdravlje dosljedno stavlja na prvo mjesto i kao rezultat toga zrači mladenačkom i radosnom energijom. Prihvaćajući neizbježnost starenja, ona ga vidi kao prirodni napredak. Nikada joj nije palo na pamet da se podvrgava estetskim operacijama da bi izgledala mlađe nego što jeste.

Ja sam član skupine koju karakterizira robusno tjelesno blagostanje. Unatoč tome što imam 69 godina, u proteklih 35 godina nisam doživjela prehladu i  nijedno kihanje. Zbunjuje me kako su drugi postali nepokretni. I dalje se bavim aktivnostima poput trčanja, skakanja, jurnjave, razigranosti i pjevanja, ispričala je cijenjena diva našeg glumišta. Tanja, iskrena osoba, veliku radost pronalazi u moru i kupanju. Ona vodi jednostavan, zdrav život, konzumirajući samo skromnu količinu hrane svaki dan. Nema potrebe za ekscesom u bilo kojem aspektu njezina života. Svoje dobro tjelesno i duhovno stanje Tanja pripisuje molitvi, pričesti i ispovijedi. Nikada se ne gura izvan svojih granica, pronalazeći zadovoljstvo u ravnoteži koju je postigla.

Iako joj se mnogi dive, njezin životni stil ostaje skroman, dajući duhovno ispunjenje ispred materijalnih dobara. Trajna priroda unutarnje ljepote i utjecaj naše perspektive na svijet najvažniji su jer pridonose našem općem blagostanju.

Zadovoljna sam mnoštvom darova koje mi je dao Bog. Blagoslovi roditeljstva ispunili su me neizmjernom radošću. Naše unutarnje blagostanje odražava se na naše fizičko zdravlje, jer naše tijelo reagira i na pozitivne i na negativne misli. Oslobodite se tereta i pronađite utjehu u slavlju naših duša.

Preporučujemo