Uopšte nije rijetkost da djeca izaberu iste profesije poput svojih roditelja a kada je u pitanju gluma to je vrlo čest slučaj u Srbiji. Tako imamo jako puno mladig glumaca i glumica koji su potomci glumačkih legendi a jedna od njih je i Milica Zarić. I ona i njen brat su odlučii da krenu stopama svoga oca i oboje su glumci. 

Tijekom svog odrastanja pod vodstvom svog oca Dragana Zarića, ugledne ličnosti bivše Jugoslavije, Milica Zarić je upijala uvjerenje da profesionalni angažman glumca, točnije njegove uloge, trebaju biti u središtu javne ličnosti. Kao rezultat toga, razgovori o osobnim stvarima, uključujući i njezinog supruga, ostali su misterij sve do nedavno, jer je on namjerno bio obavijen velom tajne tijekom intervjua.

 Milica s ponosom može reći da je uspješan i trajan brak dug 16 godina.Predrag Milutinović, arhitekta, suprug je Milice Zarić, a zajedno su imali dvoje djece, sina Aleksandra i kćerku Unu.Očaravajuća priča zanosne glumice započela je na način koji podsjeća na najromantičnije holivudske filmove. Naime, putevi Milice i Predraga su se prvi put susreli na slučajnom spoju “na slijepo” koji je organizirao glumičin dragi prijatelj.

Shvatanje njihove neporecive veze bilo je brzo, jer su brzo shvatili da im je suđeno biti zajedno. Na privatnom druženju održanom u Parizu 2008. godine svečano su se zavjetovali na vječnu ljubav.

 

Unatoč tome što slovikao par koji je uigran i lišen bilo kakvih glasina, suprug Milice Zarić rijetko se viđa u društvu s njom u javnosti. No, od tog je obrasca nedavno odstupio tako što ju je otpratio na modnu reviju u talijanskom veleposlanstvu.

Održavanje obitelji u današnjem svijetu pokazuje se kao težak zadatak. Zahtjevi ubrzanog načina života i brojne obveze diktiraju svaki naš korak. Da bi netko uspio profesionalno, bez obzira na područje rada, mora posvetiti bezbroj sati radu.

Nažalost, ostaje vrlo malo vremena za druge aspekte života, kako kaže Milica Zarić, hrabra osoba koja se neustrašivo suočava s preprekama koje život postavlja.Roditeljstvo joj je nedvojbeno na prvom mjestu, što bez imalo oklijevanja otvoreno priznaje.

Prema rečima Milice Zarić, uloga roditelja je ogroman poduhvat. To je i nagrađivan i izazovan zadatak, koji se često smatra najtežim poslom koji čovjek može imati. Zahtijeva da se čovjek potpuno posveti i nađe vremena za to. Važnost ove odgovornosti je neupitna i uvijek joj treba dati prioritet.

 

Glumica Milica Zarić, koja je prije više od deset godina osvojila publiku ulogom Ljubice u premijernoj srpskoj sapunici “Ljubav i mržnja”. Ipak, ostaje malo poznata činjenica da ona potječe iz loze izvođača, s tim da je njezin otac cijenjena osoba na polju glume.

Milica, kćerka proslavljenog glumca Dragana Zarića i sestra Ivana Zarića, završila je studije glume na cijenjenoj Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Osim toga, ponosno obnaša dužnost cijenjene članice cijenjenog ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

  • Odrastati kao dijete slavnog oca za mene je bilo lako. Pouzdano mogu reći da je moj tata bio uzoran roditelj, kojem je obitelj uvijek bila prioritet. Gledajući unatrag, sada shvaćam goleme žrtve koje je podnio, svojevoljno otpuštajući brojne uloge i prilike bez imalo grižnje savjesti. Bez sumnje, bio je izuzetan roditelj, kako je Milica jednom prilikom naglasila prisjećajući se svog pokojnog oca Dragana Zarića, koji je 2000. godine preminuo u Beogradu u 57. godini.

 

Naglasila je da težina njegove slave nije ni najmanje utjecala na nju.Odrastanje s težinom njegove slave bilo je dio mog života, ali nikada nije bilo teško. To je jednostavno bila norma i on se s time nosio na normalan način. Nikad me nije tjerao da budem dio njegovih snimanja ili proba. Moj brat Ivan Zarić, koji je također glumac, i ja uvijek smo bili dobro zbrinuti. Naši su se roditelji pobrinuli da imamo zaštitu, pažnju i dobro obrazovanje. Nikada nismo bili zapostavljeni. Tako je ona to sažela.

Živeći uz supruga Predraga Milutinovića i njihovo dvoje djece, Aleksandra i Anu, nosi zahtjeve roditeljstva održavajući ravnotežu između osobnih i profesionalnih nastojanja. Milica, unatoč odricanjima svojstvenim majčinstvu, vješto uspijeva uskladiti obiteljske i poslovne obveze. Naime, ostvarila je iznimne izvedbe u nizu projekata uključujući “Secret Vine”, “Rage”, “Basketball Player”, “Marked in the Racket” i “Cursed Dog”.

Ivan Zarić, srpski glumac na filmu, televiziji i kazalištu, brat je Milice. U sretnom je braku s poznatom voditeljicom Ivanom Zarić koja već dugi niz godina osvaja televizijsku publiku. Par, duboko zaljubljen već dulje vrijeme, blagoslovljen je s dvije kćeri, Katarinom i Olgom.

Preporučujemo