Dijana Đoković je majka najboljeg tensera u istoriji bijelog sporta a pored Novaka ona ima još dva sina. Marko već godinama živi u Španiji sa svojom djevojkom a najmlađi Đorđe se nedavno sa svojom suprugom i sinom preselio u Dubai. Ona jako rijetko viđa svoje sinove i unučad jer su sada rasuti širom svijeta. 

  • U slučajevima kada se u medijima spominje šogorica Dijane Đoković, u javnosti se često pretpostavlja da se vijest odnosi na Jelenu, suprugu njenog najstarijeg sina Novaka.Proslavljeni tenisač i njegova odabranica tijekom svog su puta neprestano izazivali brojna nagađanja i nagađanja.

Pažnju čitatelja privukao je njihov brak, djeca Stefan i Tara te njihov dom u Marbelli. Ipak, primarni fokus od samog početka bio je na odnosu snahe i svekrve.

Iznenađujuće, dinamika između snahe Dijane Đoković i njezine poznate svekrve privukla je pozornost raznolikog spektra pojedinaca, uključujući akademike i prodavače na tržnicama, koji su znatiželjni o njihovoj vezi, bilo da se radi o jednom ljubavi ili povremenih nesuglasica.

Nesklonost spomenutih gospođa da javno govore o obiteljskim stvarima drži ih u okvirima obitelji, što rezultira kontinuiranim protokom komentara na gradskim ulicama.

 

Budući da je Dijanin sin Marko započeo život sa zanosnom Brazilkom, a najmlađi Đorđe oženio se dizajnericom Aleksandrom Veselinov prije nego što je krenuo u novo poglavlje u Dubaiju, obitelj Đoković pružila je dovoljno razloga za daljnja istraživanja i rasprave.

Neizvjesno je kako se Dijana nosi s rijetkim posjetima najmlađeg unuka Aleksandra i utjecaja koji to ima na njihov odnos. Nagađanja okružuju ovo pitanje jer nitko ne može dati konačan odgovor. Đorđe i Saška uspostavili su lagodan život u Dubaiju, gdje su postigli profesionalni uspjeh. To je vjerojatno bio razlog njihova odlaska. Kao majka, Dijana nije imala izbora nego podržati svoju djecu i pronaći radost u njihovoj sreći.

Za uvid u život najmlađeg Đokovića, koji sa suprugom i sinom živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, najbolji prikaz može se pronaći na Saškinom Instagram profilu.

 

Dizajnerica kupaćih kostima, odijela i vjenčanica velikodušno se druži sa svojim pratiteljima dijeljenjem događanja, što je u konačnici dovelo do medijske pozornosti i prominentnosti.

  • U nedavnoj objavi na Instagramu otkrila je da su joj gosti zapravo prijatelji. Tijekom ove interakcije javnost je imala priliku vidjeti novi dom Đorđa i Aleksandre, ali i svjedočiti kako je kreatorica zaokupljala vrijeme dok je Novakov brat bio zauzet poslom u tvrtki.

Ne može se poreći da se simpatična družina provela apsolutno fantastično, a to jasno pokazuje i najnovija objava jedne od Aleksandrinih prijateljica.

U opisu fotografije na kojoj je zabilježen Dubai i pjesma Nataše Bekvalac “Dobro sam”, svoje mišljenje iznio je umjetnik Stanoje Budimkić.

Kad shvatim da smo razdvojeni, postoji pjesma koja savršeno dočarava moje emocije.Stanoje je na slici tagovao svog brata blizanca Stanka, Sašku i još jednu prijateljicu, dok je Đoletova draga osoba sve repostala na Instagram storiju uz komentar.Čeznem za tvojom prisutnošću i željno očekujem naš ponovni susret u bliskoj budućnosti.

Biografija Dijane Đoković:

Rođena 1964. u Beogradu, Dijana Đoković (bivša Žagar) potječe iz obitelji koja vuče korijene iz Vinkovaca, gdje je odrastao njezin otac Zdenko Žagar. Zdenko, po struci farmaceut, isprva je radio u vojsci prije nego što se preselio u Beograd radi zaposlenja. Supruga Sanda pridružila mu se nakon završenog studija medicine. Obitelj se kasnije preselila na Kosovo i Metohiju kada je Zdenko dobio posao u Prištini.

  • Međutim, Sanda i njihove kćeri tamo nisu našle život po svom ukusu, zbog čega su četiri godine boravile u Nišu. Na kraju su se vratili u Beograd, gdje je Dijana završila školovanje u Osnovnoj školi “Sedam sekretara SKOJ-a”. Tijekom svog djetinjstva Dijana se aktivno bavila raznim sportovima poput plivanja, odbojke i skijanja, a potonje je započela s 11 godina kao članica Ski kluba Kopaonik.

Osim toga, bavila se folklornim nastupima s KUD-om „Vukica Mitrović“ stvarajući drage uspomene na ugodna druženja i izlete. Nakon osnovnog obrazovanja, Dijana je svoju strast prema kemiji nastavila završavajući srednju školu smjera prije upisa na Tehnološki fakultet.

Nakon razmišljanja, shvatila je da zanimanje koje je odabrala nije za nju, što ju je potaknulo na odluku da se prebaci na Fakultet fizičke kulture. Međutim, njezino školovanje naglo je prekinuto kada je otkrila da se nenamjerno upisala u drugu državu.

Preporučujemo