Nije rijetkost da poznate ličnosti sa jave scene stupe u ljubavnu vezu a mi se danas prisjećamo jednog para koji je bio zajedno deset godina. Radi se o muzičaru Oliveru Mandići i glumici Katarini Radivojević koja je u svojoj mladosti smatrana jednom od najljepših žena u regionu. Mnogi su se pitali šta ona vidi u Oliveru a poseban šok je nastao kada se saznalo da je on nju ostavio.

Katarinu Radivojević i Olivera Mandića cijelo desetljeće veže trajna veza.Cijelo to vrijeme pjevačica i kantautor živjeli su zajedno, zbog čega su njihovi prijatelji očekivali da će svakog trenutka dobiti vijest o vjenčanju.

Nažalost, situacija se odvijala izrazito suprotno, teturajući se na rubu skandala.Preko noći je, priča se, ostavio jednu od najzgodnijih žena u svijetu domaćih javnih osoba.

Ujutro ju je zamolio da isprazni njegov stan i pokupi svoje stvari jer gaji osjećaje prema Maji Kozlici, 22 godine mlađoj ženi s kojom se na kraju i oženio.

Istog trenutka ljubavna veza Katarine Radivojević i Olivera Mandića za talentiranog je glazbenika postala prošlost.

 

  • Ne skrivajući oduševljenje blaženim skladom i spokojem obiteljskog života, radosno je grlio svaki dragocjeni trenutak s Majom, direktoricom na Beogradskom sajmu, s kojom je dobio kćer.

Za razliku od drugih, Katarina se dugo borila za mir, da bi na kraju sreću odlučila potražiti u inozemstvu, gdje trenutno živi i gradi svoju karijeru.

Do danas se malo zna o Katarininim emotivnim odlukama nakon prekida s Oliverom, misteriju koji ostaje neriješen.

Zanima je je li uspjela otići dalje od glazbenika s kojim je dijelila najdragocjenije godine života.

Biografija:

Oliver Mandić, renomirani srpski pjevač i skladatelj zabavne glazbe, ranih osamdesetih izbio je u jednu od najsjajnijih zvijezda beogradskog novog vala.Rođen 13. srpnja 1953. u Užicu, Oliver Mandić se ranih 1980-ih pojavio kao istaknuta osoba beogradske novovalne scene.

U mladosti je pohađao Glazbenu školu Stanković u Beogradu s težnjom da postane klasični pijanist. Vrijedno je napomenuti da je, za razliku od mnogih drugih rock i pop glazbenika u Jugoslaviji, imao solidnu osnovu u klasičnom glazbenom obrazovanju, koje je uključivalo sposobnost čitanja i pisanja notnih zapisa. U glazbenoj zajednici bivše Jugoslavije zapamćen je po nepokolebljivoj predanosti izvrsnosti u svojoj glazbenoj produkciji.

To nije obuhvatilo samo kvalitetu samog materijala već i korištenje vrhunske studijske opreme i temeljitu obuku uključenih glazbenika, kako u studiju tako i tijekom nastupa uživo. Iako je diskografija Olivera Mandića možda količinski relativno mala, vrvi brojnim hitovima s vrha top lista koji su se pokazali nevjerojatno komercijalno uspješnima.

 

  • Godine 1981. Oliver Mandić se predstavio široj publici kroz televizijsku emisiju “Beograd noću”, što se poklopilo s izlaskom njegovog debitantskog albuma “Probaj me”. U ovoj jedinstvenoj emisiji prikazani su spotovi za pjesme s albuma u režiji Stanka Crnobrnje.

Mandićev izgled i kostime pomno je izradio konceptualni umjetnik Kosta Bunuševac, koji je dizajnirao i naslovnicu albuma. I dok je dio javnosti bio zatečen Mandićevim transvestizmom, emisija je uspjela osvojiti prestižnu “Montreu City Award” te je nakon toga objavljena na video kaseti, što je bio prijelomni potez za glazbenu industriju u to vrijeme.

Vjeruje se da su Oliver Mandić i Željko Ražnatović Arkan imali dugogodišnju vezu, još iz djetinjstva, a Arkan je Mandiću bio kum. Kada je izbio sukob u Hrvatskoj, Mandić se prijavio u Arkanovu Srpsku dobrovoljačku gardu i služio kao intendant odgovoran za nabavu osnovnih namirnica, poput cigareta.

Značajno je da su i druge značajne ličnosti poput Tonija Montana i Dušana Prelevića pristupile redovima Srpske dobrovoljačke garde. Osim vojnog angažmana, Mandić je i ponosni vlasnik popularnog beogradskog kafića Jazz.

Preporučujemo