Iako manje zapamćena u suvremeno doba, Marina Koljubajeva smatrana je jednom od najdarovitijih i estetski najljepših glumica tijekom 1970-ih i 1980-ih. Oni koji su odrasli u to doba pamte je po istaknutoj ulozi u osebujnoj dječjoj emisiji “Neven”, koju je dobila nedugo nakon završetka studija.

Marinu Koljubajevu, glumicu u usponu, karakterizira smeđa poluduga kosa, okruglo lice i par upečatljivih krupnih očiju. Trenutačno tumači uloge Nevene, Dobre Jele i Mice, mađioničareve pomoćnice. Ovaj opis dali su novinari tijekom njezinih prvih dana u industriji. O njoj se u to vrijeme puno pisalo u medijima i svi su joj predviđali veliku glumačku budućnost. U mladosti je sudjelovala u dramskoj grupi i pohađala baletnu školu. Želja joj je bila da bude primljena na Akademiju likovnih umjetnosti.

Marina, koja je preminula u 53. godini života, svojedobno je izjavila kako joj sadašnja glumačka profesija ne odbacuje uživanje u slikanju, kvalitetnoj književnosti i aktivnom bavljenju sportom. Da je Marina Koljubajeva imala značajnu ulogu u životu Petra Božovića svjedoči i postojanje sina Draška. Na početku karijere u seriji “Neven”, nažalost u drugom dijelu zbog trudnoće zamijenila ju je Neda Arnerić.

Bila je zadivljujuća žena s ruskim podrijetlom i prekrasnom preplanulošću. Naša se obiteljska dinamika promijenila nakon što je donijela odluku abortiratinaše drugo dijete, unatoč mom glasnom protivljenju.Petar Božović svojedobno je otkrio razlog razvoda svog prvog braka. Prije desetak godina poznati glumac oženio je svoju dugogodišnju družicu Snežanu. Njih dvoje nastavljaju imati miran i prijateljski odnos. Njegovo najveće veselje su unuka Anđelija i unuk Nikolaj, koje mu je oboje darovao njegov jedini potomak Draško.

Preporučujemo