Branislav Lečić je tokom dugih 13 godina bio u braku s prvom suprugom Ivanom Vujadinović, iz čega su proizašli rođenje ćerke Ane i sina Ivana. Mediji često raspravljaju o njegovim ljubavnim vezama, čineći njegovu romantičnu sferu popularnom temom interesovanja.Današnji partner Branislava Lečića je Jelena, 37-godišnja fakultetska asistentkinja koja se bavi crtanjem i ilustracijom. Njihova veza proizašla je nakon skandaloznog razvoda Lečića i njegove prve supruge Ivane Vujadinović, takođe glumice. Par je bio u braku 13 godina i imao dvoje dece, Anu i Ivana. Ipak, njihov brak okončan je 2007. godine usled medijskih nagađanja o Lečićevoj neveri. Iako nijedna strana nije potvrdila tačan razlog razvoda, šuškalo se da je Ivana pronašla novog partnera u Stjuartu, koji je bio znatno mlađi od nje. Nakon razvoda, Branislav nije gubio vreme, započinjući novu vezu sa Ninom Radulović, dok je Ivana sa svojim mlađim partnerom dobila troje dece.Ivana Vujadinović i njen partner sa ponosom su roditelji tri ćerke, dok je prva supruga Branislava Lečića nedavno postala majka pet puta tokom svoje pete decenije.

 

 

Ovu vest je podelila njihova ćerka Ana Lečić na društvenim mrežama. Branislav Lečić trenutno s uživanjem provodi vreme sa svojom devojkom Jelenom, očigledno preferirajući da održava njihov odnos privatnim, dok Ivana čuva privatnost svog partnera od očiju javnosti. Glumica Anđela Jovanović je istakla da je odbila priliku da radi s Branislavom Lečićem zbog “uznemirujućeg incidenta koji se dogodio između nas u prošlosti”. Naglasila je da nema želju da deli ekran s njim ni sada ni u budućnosti, zasnovano na ličnom iskustvu i optužbama od strane kolega. Branislav Lečić je, tokom ovog događaja, izjavio da je njegov pravni tim pokrenuo sudski postupak protiv glumice Anđele Jovanović zbog povrede prava na zapošljavanje. Važno je napomenuti da je Danijela Steinfeld režirala film pod nazivom “Heal Me”, koji se bavi temom silovanja i otkriva počinitelja kao značajnu ličnost u filmskoj industriji. Dugo se nagađalo o identitetu napadača sve dok glumica nije javno optužila Branislava Lečića za gnusno delo. Branislav Lečić je svoj koren potegao iz Kosjerića u Valjevo putem očeve linije, gdje je njegov deda Ivana stekao reputaciju veštog kovača. U Valjevu je rođen Branislavov otac Aleksandar, dok je njegova majka Živana poreklom sa planine Cer. U svojim formativnim godinama, Branislav je posvetio mnogo vremena čuvanju stoke i radosti igre s prijateljima na slikovitim padinama Cera.

 

 

Iako je suočen s izazovima zbog nedostatka brata, Branislav je izdržao te poteškoće i poverio se prijateljima koji su, na kraju, pokazali nepoštenim. Pokrenut obiljem energije, istraživao je različite sportove poput fudbala, košarke, rukometa, džuda i karatea.Nakon osnivanja kluba “Napredak” pod vođstvom karate majstora Toma Kojića, Branislav je brzo stekao cenjeni majstorski čin u roku od tri godine, kako prenosi sajt biografija.org. Pored toga, gajio je strast prema motociklima, što, nažalost, rezultira nekoliko teških nesreća. U dobi od petnaest godina, suočen s roditeljskim razvodom, Branislav je ostao pod brigom majke, koja je radila kao krojačica. Iako je prvobitno imao želju pohađati srednju školu, na kraju se opredelio za tehničku školu kako bi osigurao bolje perspektive za buduće zaposlenje. Njegova književna sklonost bila je prepoznata od strane profesora književnosti, koji mu je povjerio da nauči i recituje “Gorski vijenac” za školsku priredbu, koja je izazvala gromoglasan aplauz.

 

Preporučujemo