Tamara Dragičević, glumica koja očekuje treće dete sa suprugom Petrom Benčinom, s ponosom je pokazala svoj trudnički stomačić u javnosti. I dok je aktivna na profesionalnom planu, ne obustavlja svoje projekte, istovremeno uživajući u trudnoći koja joj izuzetno prija. Prvi put je trudnički stomačić javno predstavila tokom izvođenja predstave “Ovaj će biti drugačiji”, oduševivši publiku svojim sjajem i vitalnošću.Da se podsetimo, glumica je nedavno obelodanila prelepe vesti javnosti. Međutim, trenutno nisu poznati ni pol bebe ni termin porođaja. Bez obzira na to, Tamara marljivo radi, izgleda sjajno i posvećena je svojoj deci, sinu Lazaru i ćerki Staši, koji s nestrpljenjem iščekuju dolazak novog člana porodice.Tamara Dragičević, rođena 30. marta 1989. u Beogradu, istaknuta je srpska glumica koja je privukla pažnju javnosti ulogama u filmu “Montevideo, Bog te video!” i seriji “Vojna akademija”. Smatra se jednom od najpopularnijih i najharizmatičnijih glumica mlađe generacije. Otkako je bila devojčica, pokazivala je sklonost ka imitacijama članova porodice i likova iz serija. Iako je prvobitno želela postati doktorka, njena strast prema glumi procvetala je kada se pridružila glumačkoj sekciji u osnovnoj školi. Postala je član pozorišta Dadov u sedmom razredu. Nastavila je školovanje u Trećoj beogradskoj gimnaziji, gde je bila odličan đak, a istovremeno se bavila i etno pevanjem. Srpski jezik i književnost bili su njeni omiljeni predmeti, dok nije osećala naklonost prema hemiji, fizici i informatici.

 

 

Glumica Nina Janković stupila je u brak s Matejom Dičićem, bratom od ujaka Tamare Dragičević, čime su postale rođake. Početkom 2011. godine, započela je vezu s glumcem Petrom Benčinom. U avgustu 2015. godine, Peter ju je zaprosio dok su plovili čamcem oko ostrva Korčula. Venčali su se u junu 2016. godine na Adi Bojani, gde je Tamara stigla čamcem na plažu, a Petar ju je čekao sa gostima. Sudbonosno “da” izrekli su uz zalazak sunca, nakon čega su organizovali zabavu sa stranim hitovima iz sedamdesetih i osamdesetih godina, puštene od strane di-džeja.U decembru 2016. godine, Tamara je donela na svet devojčicu koju su nazvali Staša. Pre rođenja ćerke, Tamara i Petar su odlučili sačuvati matične ćelije iz pupčane vrpce.Tamara je aktivno učestvovala u pozorištu tokom trudnoće, a već ubrzo nakon porođaja vratila se poslu. Zahvaljujući podršci majke i svekrve, koje su joj pomagale oko bebe, uspevala je da obavlja brojne obaveze. Izjavila je da bi, nakon određenog vremena, volela ponovo se posvetiti majčinstvu. Glumica je takođe prisutna na društvenim mrežama i dobila je veliku podršku nakon što je objavila sliku na kojoj doji svoju ćerku u javnosti, naglašavajući da smatra da je prirodno hranjenje beba nešto sasvim normalno.Godine 2012., imala je značajnu ulogu u seriji “Vojna akademija” kao kadetkinja Nadica Arsić, pojavljujući se tokom svih tri sezone. Nakon toga, reprizirala je ulogu Eli Pops u seriji “Montevideo, Bog te video!”. Pojavila se kao gost u emisiji “Kabare”, gde je izvela numeru “Mili moj” od Severine Vučković. Takođe je zajedno s Milošem Bikovićem glumila u spotu za pesmu “Slučajno” Kikija Lesandrića i Pilota.Godine 2013., učestvovala je u snimanju serije “Na putu za Montevideo” i filmova “Vojna akademija 2” i “Montevideo, vidimo se!”. Dodatno, bila je takmičarka u talent šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, gde je pobedila u prvoj epizodi i donirala 1.000 evra udruženju “Zvončica” za lečenje dece sa malignim bolestima. Nastavila je imitaciju različitih poznatih ličnosti poput Lepe Brene, Severine, Jelene Rozge, Lady Gage, Kylie Minogue, i drugih.

 

 

U 2015. godini, Tamara je zauzela glavne uloge u filmovima “Igra u tami” i “Panama”, dok je u filmu “Bićemo prvaci sveta” imala sporednu ulogu. Takođe, izvanredno je tumačila lik Marice, sestre Nikole Tesle, u ostvarenju “Tesla” reditelja Džona Milijusa. Roditelji Tamare su Sanja i Milan, a u porodici ima i stariju sestru Mariju, koja je stjuardesa, i mlađeg brata Miodraga, koji takođe sledi glumački put. Njihovu porodičnu harmoniju dopunjuje i kućni ljubimac, bišon po imenu Ogi.

 

Preporučujemo