Juče je mlađi unuk poznate folk pjevačice Cece Ražnatoić proslavio svoj prvi rođenda što je bio i te kako valjan razlog za porodično slavlje. Čak je i Tasa stgla iz Španije doduše sama jer Gudelj ima obaveze prema svom klubu i nije joj mogao praviti drušvo. Najsretniji su bili upravo dječaci Željko i Krstan a prdružili su im se i sinovi Bogdanine sestre Bojane. 

  • U domaćinstvu Titela dešava se značajan događaj. Drugorođeni sin Krstan napunio je godinu dana, a tata je preplavljen ponosom objavio vijest na Instagramu.Ispod slike nevjerojatno šarmantnog dječaka, koji nevjerojatno podsjeća na svog brata Željka, Veljko je napisao srdačnu poruku povodom prvog rođendana svog sina. „Želim ti sretan prvi rođendan, sine moj! Neka ti križ koji se nosi u tvoje ime služi kao štit zaštite.

Da vam osvježim sjećanje: Cecina šogorica je 17. travnja prošle godine na jednoj privatnoj klinici u Beogradu na carski rez rodila dječaka jedinstvenog imena Krstan.

Okolnosti su se savršeno posložile, a sudbina se uigrala da se dječak uredno rodi, igrom slučaja na isti dan kao i njegov pokojni djed Željko Ražnatović Arkan.

Osim toga, Veljko i Bogdana željno iščekuju dolazak trećeg sina čije je rođenje na pomolu, a već su donijeli odluku da će mu dati ime Ilijan.

 

Podrijetlo imena “Elijah” može se pratiti do njegovog hebrejskog dvojnika, “Elijahu”, što u prijevodu znači “moj Bog je Jahve”. Ovo ime nalazi svoje korijene u proroku Iliji, koji je živio u 9. stoljeću prije Krista i za kojeg se, na temelju tradicije, vjeruje da je jedina osoba koja je još za života uzašla na nebo.

  • Reference na Iliju mogu se naći u raznim svetim tekstovima kao što su Talmud, Biblija i Kuran. U ovim svetim spisima spominje se da je Bog preko Ilije izvršio brojne izvanredne podvige, uključujući uskrsnuće mrtvih i pojavu nebeske vatre.

Ime o kojem je riječ ima i biblijsko i tradicionalno značenje u srpskoj kulturi. Njegov grčki i latinski ekvivalent je Elias, a naša zemlja odaje počast i Iliji Gromovniku, koji se slavi drugog dana kolovoza.

Bogdana Rodić Ražnatović se proslavila se kao supruga Veljka Ražnatovića, sina proslavljene folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Bogdana se prvi put pojavila u javnosti 2018. godine, kada je otkrivena njena veza sa Veljkom Ražnatovićem.

Nakon tog vremena mediji su opsežno dokumentirali njihovu vezu, zaruke i vjenčanje. Uprkos tome što voli privatnost, Bogdana se u javnosti pojavljivala uz suprugu Cecu i Anastasiju Ražnatović. Pre nego što je stekla slavu, Bogdana je prve godine provela u Titelu sa roditeljima Bogdanom i Danijelom, kao i starijim sestrama Bojanom i Natašom. Ljubav prema košarci razvila je u mladosti, a 2013. godine doživjela je prve trijumfe osvojivši prve medalje.

U studenom 2019. godine Bogdana i Ražnatović izmijenili su zavjete i trenutno proživljavaju radost roditeljstva sa svoja dva sina, Željkom i Krstanom. Bogdanina izuzetna postignuća uključuju osvajanje brončane medalje na Europskom prvenstvu kao članica juniorske reprezentacije Srbije u Vukovaru. Svojim uspjesima pridodala je i naslov prvakinje Srbije nastupajući za klub Radivoj Korać. Pokazujući svoje umijeće, Bogdana je izborila drugoplasirano mjesto u Ženskoj regionalnoj ligi.

 

  • Unatoč tome što nisu osigurali željenu titulu prvaka, ekipa Bogdana uspješno se plasirala u finale cijenjenog Kupa Milana Cige Vasojevića. Međutim, Bogdanin košarkaški put pokvarile su dvije ozljede koljena, što ju je nagnalo na težak izbor da se 2015. godine povuče iz sporta i usmjeri pozornost na svoje akademske bavljenje.

Nakon uspješnog školovanja na cijenjenoj Visokoj poslovnoj školi, Bogdana je završila studij na specijalizaciji iz područja financija i računovodstva. U međuvremenu, njezine sestre, Bojana i Nataša, nastavile su odvjetničku karijeru i trenutno zauzimaju istaknute menadžerske pozicije u medijskom sektoru.

 Odgojena u obitelji Rodić, obitelji duboko ukorijenjenoj u rad klaonice peradi “DB Rodić” u Titelu, Bogdana i njezine sestre aktivno su se uključile u obiteljsko poduzeće od malih nogu.

Susjedi su tabloidima donijeli detalje o Bogdani, prikazujući je kao marljivu, skromnu i pomalo introvertiranu mladu ženu koja je od malih nogu pomagala nastojanja svojih roditelja.

Preporučujemo