Marija Kilibarda je jedna od najomiljenjih voditeljki u Srbiji koja krasi male ekrane već dugi niz godina. Ona poput velikog broja poznatih ličnosti voi da pobjegne od gradske vreve u svoju mirnu oazu koja se nalazi u Vojvodini. Tamo provodi dane bezbrižno u odmoru u dr5uštvu svog partnera. 

U mjesecu ožujku Marija Kilibarda i Bane Vučelić obilježili su svoju četverogodišnju vezu. Zanosni Branislav, inače sin glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića, odmah se zaljubio u zanosnu voditeljicu. Nagađanja sugeriraju da se njihov prvi susret dogodio na rođendanskoj proslavi koju je organizirao zajednički poznanik.

  • Od tada su potpuno nerazdvojni. I dok su svoju vezu odlučili držati u tajnosti od očiju javnosti, Marija se povjerila časopisu Story i ispričala kako je Bane u njezin život ušao u savršenom trenutku.

U novom iskustvu, moj je partner postao moj najbliži pouzdanik. U prošlosti sam smatrao da je ta dinamika nepotrebna, budući da sam već imao svoj krug prijatelja i želio drugačije kvalitete u romantičnom partneru. Vjerovala sam da svaki dan treba biti ispunjen intenzivnom strašću i da trebamo biti nerazdvojni u svim aspektima života.

 

Voditeljica je pojasnila da kada se veza uguši i izgori, ona nije ni zdrava ni dugoročno kvalitetna.

Imati nekoga u svom životu kome se možete obratiti kad god se dogodi nešto značajno zaista je neprocjenjivo. Perspektiva ove osobe visoko je cijenjena jer ona pruža nepokolebljivu podršku i sigurnost da imate nekoga tko čvrsto stoji uz vas.

Branislav i ja uspostavili smo bezrezervni i kontinuirani tijek komunikacije i međusobnog dijeljenja. Naš odnos je pravo partnerstvo koje se temelji na ljubavi, strasti i prijateljstvu.

Osim zajedničke ljubavi prema putovanjima, Marija i Bane utjehu pronalaze u Vojvodini, točnije na pitoresknom imanju u Crvenki, koje je zanimljivo i rodni grad Milorada Vučelića, kad god požele predah od gradske vreve.

 

  • Teška srca Maria se oprašta od Vojvodine, kreće na asfalt za novi tjedan. Međutim, brzo se vraća, žudeći za još jednim komadićem mira, kao što je izraženo u jednom od njezinih ažuriranja na Instagramu.

U ovom skrivenom utočištu otkrili su mali djelić raja. Unutar svojih granica, ljubav je jedina nužna, a njima je dana sloboda da se potpuno opuste, udaljeni od prisutnosti drugih.

Idiličnom ugođaju ovog ambijenta pridonosi ogromno prostranstvo bujnog zelenila i osvježavajući bazen, gdje Marija nalazi utjehu u čitanju knjiga i ispijanju kave. Kombinacija ovih elemenata stvara atmosferu koja naizgled zaustavlja samo vrijeme.

Čeka vas mirno utočište u kojem će simfonija ptica zamijeniti kakofoniju urbanih zvukova. Pronađite utjehu za duh i utočište za ljubav.

Biografija:

Marija Kilibarda, ugledna i popularna srpska voditeljica i novinarka, ima istaknutu poziciju u svom poslu. Rođena 29. kolovoza 1980. godine u Beogradu, potječe iz obitelji koju su činili otac Vlajko, majka Žaneta, očuh Zdravko i dvije mlađe sestre, Jovana i Olivera. Iako su joj se roditelji razveli kad je imala samo godinu dana, Marija je uvijek imala njihovu nepokolebljivu podršku.

  • Završila je Osnovnu školu “Kralj Petar Prvi” i nastavila studij fizioterapije u srednjoj medicinskoj školi. Nastavljajući svoj akademski put, upisala je Fakultet političkih znanosti, smjer socijalni rad i socijalna politika, te sportski menadžment na Višoj školi. Unatoč tome što je profesionalnu karijeru započela s 19 godina i postala financijski neovisna, Marija želi jednog dana završiti fakultet.

Njezin prvi posao, koji ju je potaknuo u politici, bio je u informativnoj službi Demokratske stranke, gdje je posvetila godinu dana života. Nakon odlaska, njezin fokus se pomaknuo na uzbudljivije teme. Budući da je bila zaljubljena u poznatog sportaša, željela se afirmirati kao novinarka i s njim napraviti intervju. Pedantnim pripremama uspješno je prošla natječaj RTS-a i započela studij novinarstva u istraživačkom centru pridruženom toj televiziji.

Nije prošlo dugo prije nego što je procvjetala njezina strast prema novinarstvu, što ju je dovelo do toga da osigura mjesto na Trećem kanalu. Ondje je preuzela razne uloge poput voditeljice zadivljujućeg “Zoom entertainment magazine”, provokativnog političkog časopisa “Trougao” i sudjelovanja u brojnim kvizovima. Naknada koju je dobivala, u rasponu od 150 do 200 maraka, ostavila ju je vrlo zadovoljnom.

Njen mandat na Trećem kanalu trajao je sve do njegovog nesretnog gašenja, što je za nju predstavljalo značajan izazov. Godine 2004. imala je privilegiju voditi cijenjeni program “Time out”, usredotočen na nogomet, tijekom Svjetskog prvenstva u Portugalu. Nakon toga je prešla na TV Avala, gde je provela godinu dana da bi se konačno vratila na RTS. Na RTS-u je uz cijenjenog kolegu Dejana Pantelića vodila renomiranu emisiju “Bingo”.

Neprocjenjivo znanje i iskustvo koje je stekla radeći s njim doista su transformirali. Marija se posvetila usavršavanju artikulacije i izražavanja od trenutka emitiranja emisije. Zajedno sa Slobodanom Šarencem vodila je zapaženu emisiju „Rt dobre nade“ koja se emitirala na Radio televiziji Srbije.

Preporučujemo