Žarko Laušević poznati srpski glumac je sahranjen jučer uz prisustvo prijatelja, kolega i porodice.  Njegovu sahranu  obilježili su brojni njegovi kolege koji su došli da im odaju počast. Atmosfera je bila puna tuge dok je Arsenov “Odlazak” svirao tokom posveta, a emocije su bile na visini. Prije kremacije odsvirana je i žalosna balada “Sve što želim  u ovom trenutku” iz “Sivog doma”.Ova serija je Žarka i proslavila a nakon nje su se glavne uloge samo nizale.

Poznatu glumicu Vesnu Trivalić obuzela je tuga. Sa Žarkom je u više navrata dijelila i veliki i mali ekran, uključujući njihove uloge u “Braći po majci” i “Oktoberfestu”.Dok je pratila svog kolegu – koji je takođe bio voljeni prijatelj – preplavile su je emocije i srušila se pod teretom svoje agonije. Dubina njihovog razumijevanja bila je slična onoj braće i sestara, kako je jednom otkrila Vida Ognjenović.

Vesna je viđena kako čvrsto drži ruke Irfana Mensura i svog supruga Nenada Pandurovića. Neuobičajeno je vidjeti Vesnu u javnosti, a još više je vidjeti u društvu njenog markantnog supruga za kojeg se udala 2006. godine.Uprkos tome što je omiljena glumica u ovoj oblasti, svoj privatni život radije drži podalje od očiju javnosti. Vesna se u prošlosti preselila u Dubai zbog svoje naklonosti prema Nenadu, koji je inače poznat kao vješt plastični hirurg.

Njihov sin Nikola je sam po sebi postao veoma uspešan mladić. Nakon što je diplomirao na cijenjenim institucijama, sada studira englesku književnost na Univerzitetu u Edinburgu. Vesna je u proteklih nekoliko godina nastavila svoju filmsku karijeru u Srbiji. Iako možemo svjedočiti njenim vrhunskim glumačkim sposobnostima u pozorišnim predstavama, njen glavni prioritet ostaje porodica. Tokom kratke izjave, ona je istakla da joj je prisustvo muža i djeteta najvažnije. Ona cijeni odgovornost brige o njima, kao i uzajamnost ljubavi među njima.

Preporučujemo