Veza Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića i dalje je tema razgovora i pisanja, čak i nakon Prijovićeve uspešne muzičke karijere u kojoj je rasprodala solističke koncerte u rekordnom roku. I pored čestitki i komplimenata od istaknutih muzičara, ima i onih koji na svoj odnos gledaju drugačije. Aleksandra i Filip su od 2018. godine u srećnom braku i imaju sina Aleksandra. Od početka njihove romanse, Prijović se neprimetno integrisao u porodicu Živojinović i pohvalno govori o njima. Tokom jednog od svoja tri koncerta u Areni, podelila je emotivni trenutak sa Lepom Brenom gde su se zagrlili i plakali – od sreće. Filip je slučajno najstariji sin bivšeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

Majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić i njena sestra Iva, nisu poznate uprkos teniskoj slavi njegovog oca i muzičkoj karijeri njegove maćehe Lepe Brene. Nakon završene osnovne škole, Živojinović je pohađao Britansku internacionalnu školu u Beogradu pre nego što je stekao visoko obrazovanje na Univerzitetu Rajs u Hjustonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, a kasnije je radio kao sportski agent na Beverly Hillsu. Iako je imao prirodne sklonosti za tenis, uložio je i popriličan trud i postao juniorski šampion Srbije i Crne Gore 2003. godine. Međutim, profesionalnu karijeru u sportu nije nastavio. Po povratku u Srbiju otvara restoran u Beogradu i fokusira se na muziku. U stvari, napisao je najpopularnije pjesme s posljednjeg albuma za svoju suprugu.

Budući da je u javnosti od malih nogu, nastoji da zadrži određeni stepen privatnosti u svom privatnom životu, izbjegavajući medije i ograničavajući pojavljivanja na događajima u glavnom gradu. Njegovi prioriteti su porodica i posao, tim redom. On je multitalentovana osoba koja je pokrenula nekoliko poslovnih poduhvata, uključujući beogradski restoran, muzičku produkciju i saradnju sa Lepojom Brenom na njenom brendu čarapa. Porodica Živojinović uživa u skladnom odnosu, a Brena se često pridružuje Filipovoj majci na ručku i pruža mu nepokolebljivu podršku. Filip je posebno blizak sa svojom mlađom sestrom Ivom, koja je Zoričino dijete iz drugog braka sa Riječaninom i košarkašem Nakićem.

Braću i sestre dijele duboke veze i uživaju u svakoj prilici da provode vrijeme zajedno, kako lično tako i profesionalno – Iva je čak bila i kostimografkinja za jedan od filmova svog brata. Često se primjećuje da dijele zapanjujuće sličan osmijeh i prirodu. Kad god Filip objavi fotografiju s njom, Ivin nalog je preplavljen izljevom obožavanja i hvale. To je zato što je Iva nevjerovatno elegantna i sofisticirana žena, čijoj je privlačnosti nemoguće odoljeti. Njen zadivljujući pogled i zadivljujuće oči samo su neke od osobina koje je čine tako harizmatičnom i očaravajućom za one oko sebe.

Preporučujemo