Lazar Ristovski je nesumnjivo jedan od najpriznatijih glumaca u Srbiji. Dugo su se spekulisale oko njegovog romantičnog života, sve dok nije konačno potvrdio da je ponovo pronašao ljubav. Svoju novu partnerku Anicu Lazić javno je najavio tako što je podelio zajedničku fotografiju njih dvoje. Svi su bili željni da saznaju ko je zarobio srce Lazara Ristovskog. Nakon gostovanja u pozorišnoj predstavi “Dream Team”, Anica Lazić je sa njim ponovo sarađivala u televizijskoj seriji “Popadija”. Njeno iskustvo u filmskoj industriji uključuje ulogu u “Ruskom konzulu”.

Nadalje, studirala je psihologiju na Univerzitetu u Padovi u Italiji. Nakon prikupljanja podataka sa platformi društvenih mreža, utvrđeno je da je u pitanju lice završilo i srednju i muzičku školu u Beogradu. Na Instagram stranici subjekta nalazi se niz snimaka sa više ekskurzija, sa samo usamljenom fotografijom sa Lazarom iz produkcije “Dream Team”. Važno je napomenuti da se Lazar Ristovski, veoma cenjena javna ličnost, nedavno razveo od supruge Danice, nakon 42-godišnjeg braka.

Nedavno je o tome prvi put govorio u intervjuu za magazin “Glorija”. Bez sumnje, odabir za ovu akciju bila je zdravija i autentičnija opcija. Nedavno je nestala iskra žara, strasti i ljubavi koja nas je grijala više od četiri decenije. Iako to nije bila laka odluka, odlučili smo da prekinemo vezu. Možda bi bilo prikladnije podići svijest o neetičkoj prirodi žutog novinarstva. Kao dva izuzetna i cijenjena umjetnika, završili smo zajednički put.

Nakon zvaničnog razdvajanja, nastavićemo svojim odvojenim putevima. Neizbežno, ovi putevi se mogu ponovo ukrštati, ali na drugačiji način. Naš rastanak nije uzrokovan vanjskim faktorima, već organskim iscrpljivanjem naše veze. Izvođač je ranije saopštio ovaj osećaj, a naknadno je otkrio da se zabavlja sa mlađom glumicom Anicom Lazić. Natpis slike bio je ukrašen emotikonom u obliku srca, a odgovori su bili naizgled beskrajni. Njih dvoje uživaju u svojoj romansi i često to dijele s drugima na svojim društvenim mrežama.

Preporučujemo