Poznato nam je da živimo u vremenu površnosti, dekadencije i bahatog rasipanja novcem, a niko to ne simbolizuje više od Vukice Vućurević koju zovu “najbogatija Srpkinja” i “srpska Sharon Stone”. Ona nikad ništa nije radila u životu i samo troši novac pokojnog oca Mirka Vućurevića koji joj je ostavio Nivada, firmu švicarskih sata i fudbalski klub “Banat”.

Vukica je svima preko televizijskih programa pokazivala svoje luksuzne vile od kojih je prva na Dedinju, a onda je prokinula vijest da je Vukica ostala bez novca jer je sve spiskala na skupe stvari. Rekla je da ne ide u kupovinu bez trideset hiljada eura i da toliko u prosjeku košta jedna njena bunda.

Sada se ta vila izdaje što će reći da je prodala nekome jer ta vila ne izgleda kao nekad na snimcima. Ona je otkrila kako ne voli da radi ništa osim da uživa i stalno putuje, ide na modne revije brendova Dior i Gucci i plaća druge da joj kuhaju.

Uvijek je ismijavala žene koje moraju kuhati svojim porodicama i otkrila je kako je njoj otac za punoljetstvo kupio i auto i gliser. Dodala je i kako mora uvijek imati najnoviji Mercedes, a kaže da kupuje stvari u Milanu i Parizu.

Jedine konkretne tragedije koje su Vukicu zadesile su smrti njenih roditelja, a ona nema potomstvo i tvrdi da je sama sebi dovoljna. Očito je da je ova žena obdarena novcem koji je njen otac zaradio i mnogi vjeruju da je to nju pretvorilo u površnu osobu, dok joj se drugi dive.

Preporučujemo