Nakon što je 15. novembra preminuo Žarko Laušević, ponovo je nastavljena priča o dva kuma, dvojici prijatelja i dvojici izuzetnih glumaca. Uprkos glasinama da Mima Karadžić i Lauš godinama nisu komunicirali uprkos ulozi kumova, Mima je preuzeo na sebe da stane na kraj ovim nagađanjima i zauvek ih ućutka.

Iako su mnogi ljudi skloni da o Milutinu – poznatom i kao Mima Karadžić – misle kao o nekome ko će zauvek ostati neženja, u stvarnosti, on je jednom rekao „da“ pred matičarem. Da je brak opstao, ove godine bi obeležio trideset godina braka. Zanimljivo, njegov  kum na toj svadbi je bio upravo Žarko , a sudeći po fotografijama,  izgledao je srećniji od mladoženje.

Godine 1992. Mima je sreo Sunčicu Đurić dok je bila na odmoru u Herceg Novom u Crnoj Gori. Nakon nekoliko meseci zabavljanja, venčali su se u Beogradu na Aranđelovdan, kada je bila i njegova krsna slava. Ceremonija venčanja održana je u paviljonu “Cvijeta Zuzorić”. Tokom ceremonije venčanja, mladoženja je obukao tmurno odelo, dok je mlada nosila roze venčanicu sa šarmantnom mašnom koja joj je krasila kosu.

Kumovi  su bili  Žarko Laušević i Hajdana Baletić. Laušević je bio Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana. Njegov zarazni osmeh, svečano odelo i zaštitni znak leptir mašna bili su nezaboravni. Nažalost, brak Sunčice i Milutina nije izdržao. Razveli su se, a glumac je ostao neoženjen do danas.Sunčica i Mima su bili u braku dvije i po godine čisto iz ljubavi. U početku su živeli na Vračaru, ali su kasnije krenuli na devetomesečno putovanje u Australiju. Nakon povratka u Srbiju, kratko su živeli zajedno na Dorćolu pre nego što su na kraju odlučili da prekinu brak zbog gubitka prvobitne naklonosti jedno prema drugom. Obje strane su odlučile da nastave svojim individualnim putevima.

Preporučujemo