Supruga vlasnika televizije “Pink” Željka Mitrovića je Milica  Mitrović, koja je i programska direktorka. Rođena je 7. maja 1971. godine u Beogradu, gde trenutno živi i radi. Milica ima dve ćerke, Andreu i Kristinu. Karijeru je započela kao novinarka Trećeg kanala i vodila razne emisije poput “Jesam li te već vidjela?” i “Folk Top-List”. Nakon osnivanja “Pinka”, prešla je na mrežu i sada obavlja funkciju direktora programa i muzičkog urednika. Pored toga, Milica je glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće “City records”.

Milica Pašić je 1995. godine donela odluku da uzme prezime Mitrović, pre nešto manje od trideset godina. Svoju beskrajnu ljubav priznala je Željku, s kojim je potom dobila dvije ćerke Kristinu i Andreu. Bivši dečko Milice Mitrović bio je njena najveća ljubav pre nego što se zaljubila u Željka, započela život i izgradila televizijsku imperiju. Iako je njihova veza trajala samo nekoliko mjeseci, u to su vrijeme bili kolege i samo su njihovi najbliži ljudi bili upoznati sa njihovom romansom.

Voja Nedeljković trenutno je voditelj emisije “Zvezde Granda”, koja se subotom emituje na “ružičastoj televiziji” u udarnom terminu. Vredi napomenuti da je Nedeljković ranije bio u romantičnim vezama sa Milicom Mitrović. Novinarski par sporazumno je prekinuo vezu i razišli se. Nekoliko godina kasnije, njihovi putevi su se ponovo ukrstili.

Voja je već duže vreme bio u radosnom braku sa suprugom Majom, dok je Milica, koja se sada preziva Mitrović, prezadovoljna sa svojim suprugom Željkom. Njih dvoje važe za jedan od najbogatijih i najmoćnijih parova u Srbiji a najveći uspjeh im je donio rijaliti program Zadruga.

Preporučujemo