Mirjana Karanović je po mišljenju mnogih jedna od najboljih glumica sa naših prostora. Nagađanja o ličnom životu talentovane glumice Mirjane Karanović traju već duže vreme, jer je ona oduvek bila otvorenija po pitanju svog posla nego romantičnih veza. Međutim, čini se da je nedavno zanemarila vlastito pravilo o privatnom privatnom životu tako što je navodno predstavila svoju novu bitnu osobu na svom Instagram profilu. Par se javio iz Tivta, gdje Mira trenutno gostuje u produkciji “Petrijinog vijenca”. U postu ispod su bile čestitke za nju, kao i za zagonetnog gospodina.

Iako se nikada nije udala, talentovana glumica imala je duboke romanse koje su mogle da inspirišu bezbroj lepih romana. Jedna osoba s kojom je godinama povezana je Ermin Bravo, dvadeset godina mlađi od nje i takođerglumac . Putevi Mire i Ermina raskrstili su se u Sarajevu tokom priprema za pozorišnu predstavu “Noževi u kokošima”. Činilo se da su njihove uloge vatrenih ljubavnika u predstavi prevazišle scenu i infiltrirali se u njihov lični odnos.

U svijetu glume ključno je imati pouzdanog partnera. Moraju biti neko kome glumica može vjerovati i znati da će pružiti podršku kad god je to potrebno, bez obzira na njihovu odjeću. Ermin mi je sve ovo mogao objasniti, što mi je pomoglo da mu potpuno vjerujem. Mira je u intervjuu za “Gloriju” svojevremeno izjavila da je on jedan od najboljih partnera sa kojima je ikada radila.Nakon njihove početne saradnje, postalo im je nemoguće ignorirati hemiju koja je među njima iskrila. Zajedno su nastupali u raznim drugim produkcijama, a za to vrijeme razvila se duboka ljubav. Nažalost, ova ljubav je bila prolazna i nije izdržala.

Snažno i trajno prijateljstvo između Mire i Ermina vidljivo je iz njihove kontinuirane saradnje i podrške jedni drugima. Ermin je izrazio naklonost radu sa Mirom, a njihova želja da otkriju nove mogućnosti za saradnju govori o snazi ​​njihove veze. Glumac je izrazio želju za njihovom saradnjom, nadajući se da će ona trajati do kraja života i da će se u budućnosti ukazati još mnogo prilika za saradnju.

Preporučujemo