Nedavno je sve šokirala vijest o izdaji koju je popularni pjevač doživio od svoje supruge. Popularni pevač Darko Filipović, poznat po učešću na takmičenju Zvezde Granda, rekao je da je brak sa Jasminom za njega završena priča i da o tome više ne želi da priča. Ipak, velike su šanse da Darko Filipović pronađe novu ljubav, a pevač priznaje da je spreman da krene dalje, na radost svih koji se nadaju da će što pre pronaći ženu koju zaslužuje.

Darko se nakon 12 godina braka odvojio od supruge Jasmine jer je, po sopstvenom priznanju, imala tajnu vezu sa njegovim prijateljem, što je šokiralo sve koji su poznavali njihovu skladnu porodicu. Milioner  je Jasmini navodno nedavno iznajmio stan na popularnoj lokaciji na Novom Beogradu i obasipao je poklonima i skupom odećom, ali se šuška da ga nemačka policija traži, pa ostaje da se vidi kako će se sve to završiti.

Darko Filipović, s druge strane, nastavlja da vredno radi, svuda je tražen i pametno ulaže. Mnoge njegove kolege su bile iznenađene njegovom veštinom i inteligencijom, umesto da baca novac na gluposti kao većina ljudi, uložio je u nekretnine, pa sada ima stanove u Beogradu i luksuzne stanove u Grčkoj i Golupcu, što mu je donelo dodatni prihod.

– Darko je pošten i vredan, sve što je zaradio je sopstvenim radom i talentom, ništa mu nije teško ni sada, ali biće oprezniji u budućnosti. Ako mislite da će dati sve ovo njegovoj bivšoj, onda ste u krivu. On će da obezbedi ćerku, ne treba da brine o bivšoj ženi”, rekao je prijatelj pevača.  Inače, Darko Filipović je na početku karijere, kada su oboje učestvovali u prvoj sezoni Zvezde, bio u vezi sa Tanjom Savić. Potom su snimili duet “Jedan dan u godini”, ali se njihova romansa raspala nekoliko meseci kasnije, a kako je rečeno, sve je to bilo zbog Tanjine ljubomore.

Preporučujemo