Ivana Selakov rođena je u Beogradu 8. novembra 1978. godine. Detinjstvo je provela u Somboru i tamo pohađala osnovnu i srednju školu. Zatim je završila visoko obrazovanje na Univerzitetu u Beogradu, prvo studirajući biologiju na fakultetu, da bi na kraju diplomirala na Akademiji umetnosti u Beogradu 2002. godine, diplomirala dizajn zvuka i muzičku produkciju. Pošto je dve godine bila deo grupe Beauty Queens, uspela je da učestvuje na Pesmi Evrovizije 2007. godine i zajedno sa Marijom Šerifović uspešno osvoji pobedu za Srbiju. Ona je aktivna i na društvenim mrežama pa pratioci imaju priliku da vide i kako njen dom izgleda.

Dom Ivane Selakov oličava principe minimalizma. Istraživanje domova slavnih osoba i zavirivanje u njihov interijer može biti intrigantno. Obično se može očekivati ​​da ćete pronaći raskošan namještaj i ekstravagantne prikaze luksuza. Međutim, to nije slučaj za dom Ivane Selakov koji je dizajniran sa minimalističkim i suvremenim estetikom.

Ivanina rezidencija u Zemunu svedoči o ideji da se stan može urediti sa dobrim ukusom, a da ne zahteva veliki budžet. Umjesto toga, može se primijeniti određene tehnike koje stvaraju dojam elegancije, a zahtijevaju manje finansijskih sredstava. Ilustracije radi, uključivanje bijele boje, koja također preovladava u muzičarevom domu, može stvoriti iluziju prostranosti i higijene u vašem vlastitom životnom prostoru. Nadalje, nekoliko suptilnih ukrasa mogu lako podići cjelokupnu estetiku.

Unutar soba ćete pronaći bijeli namještaj i rustikalne lustere koji odišu industrijskom estetikom, dodajući dodatni dašak sofisticiranosti prostoru. Najveći prioritet pjevačice bio je stvaranje udobnog prostora za svoju porodicu da se opusti nakon dugog dana. Da bi to postigla, odlučila se za prostrani set u kojem mogu razgovarati i zajedno uživati ​​u dobrom filmu. Dom Ivane Selakov može se pohvaliti veličanstvenim bijelim klavirom koji nesumnjivo zauzima centralno mjesto. Služi kao mjesto okupljanja gostiju, koji će zasigurno uživati ​​u ovom zadivljujućem središnjem dijelu. Kuhinja je istovremeno veoma funkcionalna i savremena, upotpunjena trpezarijskim stolom koji može da primi celu porodicu. Ivanina kćerka Kruna je uvijek uz nju, kao njena ljupka pomoćnica.

Preporučujemo