Milena Popović je postala poznata kao “vesela udovica” zbog javnog ponašanja nakon smrti supruga Olivera  Ivanovića.On je ubijen u atentatu a sa Milenom nikada nije službeno sklopio brak.  Bilo je nekih koji su je kritikovali što ne nosi crninu i što je pokušala da nastavi sa svojim životom nakon tragedije. Popović je branila njen postupak, navodeći da samo ona i njen sin znaju prave razmere tragedije i teškoće sa kojima su se suočili nakon što su se radi bezbednosti preselili u Beograd.

 

Međutim, ponovo se suočila sa uvidom javnosti početkom 2020. godine kada je prešla u stranku SNS, uprkos Ivanovićevim poznatim neslaganjima sa njihovim rukovodstvom i odlukama. Popovićeva je u ljeto 2022. ponovo dospjela na naslovnice kada je na Instagramu objavila fotografiju sa Igorom Jurićem, osnivačem Fondacije “Tijana Jurić”, koja nosi ime po njegovoj ćerki koja je tragično stradala.

 

Uprkos oštrim kritikama za svoju vezu od njenog obelodanjivanja, Milena Popović i Igor Jurić uspeli su da istraju. Oni odlučuju da se ne zadržavaju na negativnim komentarima i umjesto toga se fokusiraju na svoj mali svijet sreće.Milena je nedavno ponudila uvid u intimni ambijent svog doma. Naime, Igorov 50. rođendan proslavila je priredivši svečanu večeru i zadivljujuću tortu u njegovu čast.

Stol koji je pripremila za goste bio je izuzetno ukrašen i bila je ponosna što ga je predstavila. Od svih gostiju, poruka koju je ostavila Igoru bila je posebno dirljiva i iskrena. Milena je napisala “Za moju ljubav i njegovih pedeset” i uhvatila trenutak kada je slavljenik ugasio svećice. Za uspomenu na ovaj  dan proslavila je seriju fotografija zajedno sa svojim partnerom. “Moja najdraža radosti, na današnji dan tvog rođenja upućujem ti svoje najtoplije želje. Vječno sam zahvalna za način na koji si ponovo rasplamsao moju strast za životom. Uvijek znaj da te tvoja žena obožava i da će te voljeti za sve vremena”, napisala je ona.

Preporučujemo