Već mjesec dana mediji pišu i špekulišu o razlogu razvoda pjevača i modne kreatorke. Raspad braka Harisa i Meline Džinović, nakon izvanrednih dvadeset i više godina druženja, plijenio je pažnju mnogih. Usred rasprava oko njihova razvoda, većini je nepoznato da je Slavica Radić Ecclestone, bivša supruga magnata “Formule 1” Bernieja Ecclestonea, imala cijenjenu ulogu kume na Harisovoj i Melininoj svadbi. Nakon nevjerojatnih 12 godina veze, Haris i Melina Džinović donijeli su odluku da se vjenčaju na poticaj bivše supruge vlasnika “Formule 1”, koja će kasnije postati Melinina kuma.

 

Melina Džinović i Slavica Radić Eccleston već duže vrijeme vežu čvrsto prijateljstvo. Na jednom od zajedničkih odmora, Slavica se Harisu i Melini obavezala da će voditi njihovo vjenčanje, a obećanje je i ispunila. Slavni par Džinovići zavjete su izmijenili 2014. godine na luksuznoj jahti “Maltese Falcon” u vlasništvu Filipa Ceptera. Fascinantan detalj je da je Melinina kuma velikodušno pokrila cjelokupni trošak njihovog vjenčanja, rezerviravši svotu od 540.000 dolara posebno za najam jahte. Ovaj ekstravagantni poklon dobili su Haris i Melina, a vjenčanju su prisustvovali i njihova djeca Đina i Kan. Iako je Melina Džinović sa Slavicom rijetko pričala o pojmovima kumstvo i prijateljstvo, jednom je prilikom otkrila da je njihova veza izuzetno jaka. Razgovaranje o tim prijateljstvima nešto je što činimo s prizvukom nevoljkosti. Riječ je o osobama koje privlače ogromnu pozornost javnosti i koje javnost percipira na posve drugačiji način. Međutim, nama su oni jednostavno dragi prijatelji, pažljivo odabrani na temelju duboke i osobne povezanosti. “Slavica slovi kao najljepša žena na svijetu i najbogatija Srpkinja, kako je doživljava cijeli svijet. Ipak, ona za mene predstavlja nepokolebljiv oslonac, izvor snage i sreće, vodi me svojim neprocjenjivim savjetima i mudrošću ”, izjavila je Melina u tom periodu.

Ostajem bez riječi kada je treba pohvaliti ili pronaći pravi način da joj se obratim. Putevi su nam se ukrstili u Beogradu prije osam godina i od tada je naša veza ostala čvrsta. Dijelimo bezbroj radosnih trenutaka i pružamo nepokolebljivu podršku jedni drugima. Živo se sjećam kad je prisustvovala mojoj inauguralnoj modnoj reviji, iako je vladala neizvjesnost oko njezinog uspjeha. Slavica je odigrala ključnu ulogu u podizanju mog samopouzdanja do neviđenih visina. Naša povezanost s njom, kao i s Filipom, nadilazi puko prijateljstvo; oni su cijenjeni članovi naše obitelji. Veliko mi je zadovoljstvo objaviti da smo službeno učvrstili ovu vezu. Oči javnosti uporno su pratile vezu Melinine kume, prvenstveno zbog značajne razlike u godinama od 28 godina između nje i supruga. Unatoč tome, njihova je ljubav trajala 23 godine do konačnog razvoda 2009. Nakon raspada braka, kuma Meline i Harisa Džinovića zgrnula je nevjerojatnih 900 milijuna eura, čime je učvrstila status jedne od najbogatijih žena Velike Britanije. Ovaj se razvod slavno smatra najskupljim u povijesti.

 

Podrijetlom iz Rijeke, Slavica Radić proizašla je iz skromnog odrastanja i naposljetku postala supruga poznatog igrača Formule 1 Bernieja Ecclestonea. Budući da je odrasla u brojnoj obitelji, Slavičin život krenuo je lošije nakon razvoda roditelja. Unatoč siromašnom podrijetlu, iskoristila je svoju fizičku privlačnost kako bi izgradila karijeru modela od malih nogu. Njezino putovanje cestom ljepote i beskrajnih modnih pista na kraju ju je dovelo do Milana, gdje je započela ozbiljnu karijeru modela i počela zarađivati ​​značajne prihode. Nije ni slutila da će upravo u Italiji naići na par očiju koji će zarobiti njezino srce više od dvadeset godina. Slavica je već sa svoje 23 godine uspjela steći reputaciju u modnoj industriji, privukavši pažnju renomirane modne kuće “Armani”. Ne samo da su je prihvatili kao model, nego su je angažirali i da krasi poznate utrke Formule 1 u Monzi. Upravo je na tom događaju zapela za oko Bernieju Ecclestoneu, koji je u to vrijeme bio 50-godišnji vlasnik jednog od natjecateljskih timova.

Preporučujemo