Slavni njemački teniser Boris Beker se ponovo počeo pojavljivati na turnirima i prestižnim sportskim događajima nakon što je izašao iz zatvora. Poznato je da je Novak Đoković pomagao njegovoj porodici dok je on bio na odsluženju kazne jer su njih dvojica prijatelji. 

  • Boris Becker, bivši tenisač i trener Novaka Đokovića, zajedno sa svojom zaručnicom Lilijan De Carvalho, moderno se pojavio na dodjeli Laureus Sports Awards u Madridu.Šuška se da je bivši tenisač trenutno u vezi s 23 godine mlađom ženom, a šuška se i o privatnoj prosidbi koja se dogodila početkom ove godine.

Dok su šetali crvenim tepihom, par je odisao istinskim osjećajem ljubavi i privrženosti, držeći se za ruke i zračeći srećom.

Boris, star 56 godina, odisao je elegancijom u svom crnom odijelu, s reverima s nešto kraćim, šiljastim dizajnom, nadopunjenim odgovarajućom crnom kravatom. Lice mu je bilo ozbiljno dok je ispreplitao ruku s Lilijan, starom od 33 godine, koja je bez napora pokazala svoj sofisticirani smisao za modu kroz bezvremensku crnu haljinu.

Lilijan, voditeljica političkih rizika koja dolazi s afričkog otoka Sao Tome i Principe, samouvjereno je pokazala svoju zadivljujuću tjelesnu građu u pripijenoj haljini upotpunjenoj elegantnim crnim štiklama s otvorenim prstima.

 

Nakon njegovog izlaska iz zatvora 2022., gdje je odslužio osam mjeseci od svoje dvije i pol godine kazne zbog problema povezanih s dugovima, par se zajedno preselio u Milano i od tada su u višegodišnjoj privrženoj vezi.

Prema izvješću njemačkog lista “Bild” u veljači, umirovljeni tenisač trebao bi ući u svoj treći brak nakon što se nedavno zaručio, a vjenčanje bi trebalo biti održano tijekom sljedeće godine.

U intervjuu njemačkom časopisu “Bunte” Boris je izrazio zahvalnost na slobodi, pripisujući svoj opstanak ljubavi koju je dobio. Priznao je da je njegova partnerica jedina prava ljubav njegova života i izrazio želju da ostane uz nju na neodređeno vrijeme.

Potječući iz loze uspješnih pojedinaca, Lilijan posjeduje impresivan repertoar kvalifikacija, uključujući tri diplome i tečno govori pet različitih jezika. Naime, njezin otac, istaknuta osoba u Sao Tomeu i Principeu, bio je i ministar obrane i predsjednički kandidat tijekom izbora 2014. godine.

 

Prema “Bunteu”, Boris i Lilijan sada žive u prekrasnom stanu koji se nalazi u živahnom srcu Milana, što je izvanredan preokret s obzirom na Borisovo nedavno zatvaranje zbog neplaćenih dugova.

Prema izvješćima, bivša sportašica je navodno zaprosila u milanskoj katedrali 2021. godine; no svi snovi o vjenčanju iz bajke raspršeni su zbog prijeteće zatvorske kazne.

  • Tijekom svih njegovih sudskih saslušanja vjerno je stajala uz njega, čak je otišla toliko daleko da se od njega oprostila otpuhnutim poljupcem kada mu je sudac izrekao nemilosrdnu kaznu i poslao ga u zatvor.

Prema insajderu koji je razgovarao s britanskim časopisom “San”, Boris je izrazio ogromnu zahvalnost Lilijanu što je bila uz njega u, kako je rekao, najizazovnijem razdoblju njegovog života.

 

Riječima joj je izrazio duboku zahvalnost, priznao da ga je spasila i obećao da će je uvijek čuvati u svom sjećanju. Ona zauzima posebno mjesto u njegovom srcu kao žena koja je unijela transformativnu promjenu u njegov život.

  • Nakon raspada devetogodišnjeg braka s Lili Becker 2018. godine, Boris se sprema ući u treću bračnu zajednicu.

U tom razdoblju njegov prvi brak s Barbarom trajao je nešto kraće. Počevši od 1993. do zaključenja 2001., njihova zajednica prekinuta je kada je tenisač priznao da je u izvanbračnoj zajednici dok je Barbara čekala njihovo drugo dijete.

Godine 2022. Boris se suočio s optužbama za nesolventnost nakon što je proglasio bankrot i prikrio imovinu u ukupnom iznosu od 2,5 milijuna funti.

Namjerno zanemarivši otkriti svoj dio značajne njemačke imovine od 1 milijun funti, zajedno sa 700.000 funti kredita i raznom drugom imovinom, uspješno je sakrio novac.

Preporučujemo