Devedesetih godina prošlog stoljeća Nino Rešić bio je nadaleko poznat pjevač koji je stekao ogromnu popularnost među glazbenim entuzijastima. Međutim, u listopadu 2007. njegova uspješna karijera naglo je prekinuta njegovom iznenadnom smrću u dobi od 43 godine. Smatran je velikim zavodnikom i imao je prilično buran ljubavni život. Iza sebe je ostavio tri kćeri po imenima Amela, Tamara i Sandra, koje su žalovale  njegov gubitak.

Nino je imao djecu iz tri različita braka. Sandru, koja se kao i otac bavila pjevanjem, rodila mu je prva supruga Slavica. Nakon raspada prvog braka Nino je upoznao svoju drugu suprugu Ninu Rešić, također pjevačicu. Kasnije je u njegov život ušla treća supruga Sara Marković. Dvojac se prvi put susreo na snimanju novogodišnjeg programa, a veza je bila trenutna. Pjevač je zaprosio svoju novopronađenu ljubav, a ona je bez oklijevanja prihvatila. Dokaz njihove ljubavi zabilježen je na starim obiteljskim fotografijama.

Pjevač Nino Rešić poslovno je surađivao sa svojom drugom suprugom. Zajedno su snimili duet pod nazivom “Pogodak u meta” i često su bili na naslovnicama najpopularnijih časopisa tog vremena. Njihova je veza bila poznata kao skladna i bila je tema mnogih rasprava. Brak između njih trajao je sedam godina prije nego što je na kraju došao kraju. Nakon raspada njihove zajednice, Nino se našao u romantičnoj vezi s Jasnom Konjević, bivšom suprugom njegovog kolege Šerifa Konjevića, s kojom će se kasnije i oženiti.

Prema nekim izvorima, Ninova nevjera bila je uzrok razvoda od Sare. No, sam Nino opovrgnuo je tu tvrdnju, potvrdivši da su on i Sara tu odluku donijeli zajednički prije nego što je on započeo vezu s Jasnom. Kao razlog svoje odluke naveo je nemogućnost boravka izvan domovine. Međutim, Sara, koja je svoje formativne godine provela u Njemačkoj, bila je nepokolebljiva u tome da oni tamo žive.

Preporučujemo