Uvriježeno je mišljenje da se o osobnim preferencijama ne raspravlja, no internet je preplavljen pojedincima koji daju savjete o modnim izborima. One diktiraju što će se odijevati, kako uskladiti torbicu i cipele, pa čak i je li još uvijek moderno uskladiti boju ruža s bojom laka za nokte. Iako su mnoge od ovih preporuka odbačene, postoji jedna stilska greška koju svaka žena mora ispraviti.

Ideja da je glasnik važniji od same poruke ponovljena je mnogo puta. Zbog toga se upute Ana Bey slijede bez pitanja. JetSetBabe, poznata blogerka, često daje savjete ženama o tome kako poboljšati svoj izgled i optimizirati svoj izgled koristeći svoje najbolje kvalitete. Osim našeg ponašanja, naša odjeća i dodaci također govore mnogo o nama, posebno obuća. Važnost cipela ne može se precijeniti kada je u pitanju dojam koji ostavljamo na druge. Za Anu, počinjenje određene modne pogreške smatra se teškim grijehom protiv stila.

Velike torbe popularan su odabir među ženama zbog svoje praktičnosti i mogućnosti da u njih stanu razni predmeti poput boce s vodom, šminke i dodatne odjeće za nagle promjene vremena. Osim toga, mnoge žene također nose kišobran u torbi jer vremenska prognoza može biti nepouzdana. Ako tijekom dana odlučimo nositi veliku torbu, to je prihvatljivo. Međutim, nošenje velike torbe navečer smatra se nedostatkom stila prema bontonu. Preporuča se nošenje malih torbica tijekom svečanih večernjih događaja.

Naravno ovo je samo njeno mišljenje i savjet koji ne morate prihvatiti ali je činjenica da žene u večernjem izlasku izgledaju mogo elegantnije sa malom torbicom u koju mogu staviti neophodne stvari.

Preporučujemo