Za pjevačicu Ildu Šaulić i njenog supružnika Bojana 21. septembar je značajan i drag dan, jer označava rođenje njihovog dragog potomstva Eme. Ilda Šaulić, pjevačica koja ponosno nosi svoje emocije, objavila je na svom Instagram nalogu da njena kćerka danas obilježava rođendan, izazivajući osjećaj oduševljenja. Ovaj svečani događaj pruža prekrasan poticaj porodici da se okupi i uživa na zaista veličanstven način. Ni ove godine nije drugačije a Ilda je o svemu obavijestila svoje pratioce na Instagramu.

Povodom Eminog rođendana, Šabanova kćerka je slavljenici prenijela dobre želje objavivši dirljivu poruku u kojoj je pisalo “Sretan rođendan” uz simpatičnu Emminu fotografiju na prethodno spomenutoj društvenoj mreži. Emma je nosila divnu prugastu roze i bijelu haljinu i bila je u centru pažnje na slici. Nakon objave, Emma je bila preplavljena porukama čestitki svojih pratilaca, poznanika i kolega, koji su svi izražavali iskrene želje i čestitke povodom ove posebne prilike. Mnogi dobronamjernici su primijetili i zapanjujuću sličnost između Eme i njene majke i obasuli je komplimentima i blagoslovima.

Mnogi su ostali zapanjeni neočekivanim povratkom kćerke Ilde Šaulić nakon dužeg odsustva, jer je tako brzo odrasla i sada je spremna za školu. Nadalje, fotografija pokazuje da je sazrela u šarmantnu mladu ženu koja je naslijedila najbolje kvalitete svojih roditelja. Emin rođendan će nesumnjivo biti proslavljen na jedinstven i nezaboravan način, kao što je oduvijek i bio.

Bez sumnje, njeni roditelji će nastojati da organizuju veličanstvenu proslavu u čast svoje ćerke. Osim toga, oni će uhvatiti ove dragocjene trenutke kako bi ih podijelili sa svojom online publikom. Unatoč trudu, porodica ne može a da ne osjeća melanholiju zbog odsustva proslavljene ikone narodne muzike Šabana Šaulića. Oni žale za njegovim gubitkom i žale zbog činjenice da ne može biti prisutan kako bi svjedočio rastu svoje voljene unuke.

Preporučujemo