Sa svojim jedinstvenim stilom i zadivljujućom ličnošću, Zdravko Čolić je veoma cijenjena ličnost u industriji pop muzike. Skoro pedeset godina jedan je od najomiljenijih pevača u regionu, sa svojom muzikom i ličnošću prihvaćenim u svim zemljama bivše Jugoslavije. On je rijedak umjetnik koji izaziva divljenje publike u cijelom regionu, sa svojim koncertima koji se stalno rasprodaju velikom broju publike. Uprkos njegovim pokušajima da svoj porodični život zadrži privatnim, njegova ćerka Una je odrasla i sada deli delove svog ličnog života na društvenim mrežama. Kao senzacija na Instagramu sa brojnim pratiocima, ona je godinama popularna figura. To njenom ocu i nije baš drago lai ne može ništa učiniti tim povodom.

Zdravko Čolić, poznati pjevač, potrudio se da svojim voljenim kćerkama, Uni i Lari, pruži sve što požele. Kako su odrastali u tinejdžere, moda i kupovina postali su ključne komponente njihovih života. Evidentno je da su spremni više ulagati u vrhunsku odjeću, što pokazuju i čizme Lare Čolić, koje je s ponosom pokazala u nedavnoj objavi na Instagramu.

U centru diskusije ovih dana je nadaleko popularan dizajn „Živanša“, koji je na tržištu preko deset godina i trenutno je procenjen na 280.000 dinara. Među najnovijim trendovima ove sezone, čizme Shark zapele su za oko brojnim stilizovanim ženama. Naime, mnogi su ga uvrstili u svoja tri najbolja izbora obuće u nadolazećoj jesenskoj sezoni. Osim toga, čizme koje je kreirala Lara Čolić odlična su dopuna modernom, ali udobnom jesenskom outfitu.

Ako tražite alternativu određenom paru poželjnih čizama, Zara je proizvela jeftinu imitaciju. Originalne čizme su postale neverovatno moderne i trenutno se prodaju po 8.000 dinara. Stekli su sljedbenike na više društvenih mreža, uključujući TikTok i Instagram, i često su predstavljeni u tutorijalima u retro stilu koji pokazuju kako ih kombinirati s različitim odjevnim kombinacijama. Odabirom ovog stila otvarate svijet kreativnih mogućnosti.

Preporučujemo