Veza između glumca iz Crne Gore  Momčila Otaševića i njegove koleginice Jelene Perčin rezultirala je rođenjem njihove ćerke Maše. Maša je bila prvo dijete koje su imali zajedno prije rastave. Nekoliko godina kasnije rodio im se sin Jakša. Kao i svaki pravii roditelj, njihov otac je imao posebno mjesto u svom srcu za svoju djecu, posebno za kćerke koje su bile njegove nasljednice. Razvod poznatog glumačkog para, koji se dogodio prošle godine, iznenadio je mnoge. Špekulisalo se da je Momčilo bio nevjeran ali on nikada nije govorio u javnosti o tome.

Uprkos njihovoj prethodnoj vezi, on održava dobar odnos sa bivšom ženom i prati je gde god da krene. Tokom ljeta, provodio je dovoljno vremena sa svojom kćerkom, željno dijeleći brojne fotografije njihovih zajedničkih avantura na Instagramu, prikazujući Mašu kao žarišnu tačku svog profila satima. Ono što je privuklo pažnju publike, međutim, nije samo kvalitetno vrijeme koje su proveli zajedno, već i pažljivo odabrana odjevna kombinacija koju je kćer nosila. Za nju je pomno birao kratke hlačice, suknje, majice i mašne, a njegov trud je nagrađen jer se Maša sada prisjeća nezaboravnog odmora.

Dok je još u svojim formativnim godinama, evidentno je da je kćerka Momčila Otaševića već skupila mnoštvo priča koje će ispričati sa svojim pratiocima. Ove anegdote se vrte oko njenog oca i uspomena koje su zajedno stvarali tokom leta. Postoji velika mogućnost da će u bliskoj budućnosti njen brat slijediti njihov primjer. Glumac je izrazio svoje težnje da aktivno učestvuje u zajedničkim iskustvima iz djetinjstva i šire sa svojim muškim potomkom.

Glumac od sada putuje kroz Hrvatsku, Crnu Goru i Srbiju. Iako je često u pokretu i ispunjava svoje obaveze vezane za posao, ona nikada ne zanemaruje da odvoji malo vremena za svoje najmilije. Ovo uključuje njenog oca, majku, sestru i bliske prijatelje koji se nalaze u Crnoj Gori, pored njene djece. Glumac je takođe uspeo da održi prijateljski odnos sa svojom bivšom partnerkom Jelenom, što je dovelo do pozitivnog odnosa sa njihovom decom.

Preporučujemo