Unatoč golemoj popularnosti i velikoj potražnji, Vlado Georgiev gotovo da se ne pojavljuje u medijima, a još nedostižniji su njegovi roditelji. Malo nam je poznat njihov fizički izgled. Roditelji Dragoljub i Borka od samog početka bili su mu nepokolebljiva podrška, ali su uvijek ostali u drugom planu.

Nakon što je bio notorni srcolomac, vlasnik omiljenih balada skrasio se nakon što je započeo vezu s Milicom Samardžijom, majkom njegovih dviju kćeri. Nedavno je podijelio važnu poruku sa svojim pratiteljima na Twitteru.

Nedavno sam imao nevjerojatno značajan razgovor sa svojim ocem i majkom, razgovor koji smatram najljepšom razmjenom koju smo imali u proteklom desetljeću. Od ključne je važnosti njegovati i brinuti se za svoje roditelje. Dok se večeras pripremam za isplovljavanje, morao sam se kretati kroz neke tekuće tvari, ali uspio sam prevladati izazov. Vratimo se svi ljubavi prema glazbi i jedni prema drugima. Svima vama želim izraziti svoju ljubav! Uz fotografiju na kojoj je s roditeljima, On je podijelio i ovaj sentiment iz Crne Gore.

Georgijevo je rodno mjesto Dubrovnik, a svoje formativne godine proveo je u Herceg Novom. U Beogradu je ostao od devedesetih. Što se tiče njegovog odgoja, Vladu i njegovog brata Sašu roditelji su odgajali snažno držeći se tradicionalnih vrijednosti. Kad se odlučio baviti glazbom kao karijerom, njegovi su voljeni bili zabrinuti zbog rizika i željeli su da se odluči za sigurniji put. Unatoč tome, pružili su mu podršku. Obje strane nisu bile u pravo što se poslije i pokazalo. Vlado i danas aktivno nastupa i nejgovi su koncerti ispunjeni do posljednjeg mjesta.

Preporučujemo