Prelijepa glumica Maria Karan  je zaručena za Marka Gvozdenovića, sina Branimira Gvozdenovića, crnogorskog političara koji je obnašao ministarsku funkciju u Vladi Crne Gore pod vodstvom Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Tijekom zajedničkog putovanja u Crnu Goru u kolovozu, biznismen je glumici poklonio prsten. Iako su se zavjetovali da će se voljeti zauvijek i namjeravaju se uskoro vjenčati, javnost nije upoznata s ovom viješću zbog njezinog prethodnog supruga Joela Lubina. Ovo je jedna od vodećih vijesti u srpskim medijima.

U Rosi se odvija cijela priča. Marija je bila zatečena prosidbom, jer je njihov odnos bio prekrasan od početka njihove veze. Oduvijek su imali sjajan odnos, među njima je cvjetala ljubav. Kad je postavio pitanje  sa prstenom, odmah je pristala. Jedina briga je nepovoljan odnos s bivšim mužem i strah od njegove reakcije ako dozna za njezinu ponovnu udaju. Što se tiče Marka, ni kod njega situacija nije previše drugačija. Brzo se razveo nakon samo nekoliko mjeseci braka, a Mariju su doživljavali kao “krivca”. Oboje žele svoju vezu zadržati u privatnosti, ali kako se kaže – gdje ima dima, ima i vatre – kaže anonimni izvor.

Marija i Marko, oboje iz Podgorice, prvi put su se susreli na večeri u Londonu koju su priredili zajednički prijatelji. Marija je u to vrijeme bila na studiju, a Marko je aktivno radio u Manchesteru.  Unatoč izazovu svladavanja njihovog pretrpanog rasporeda, Marija je primijetila da su puno putovali. Čak i uz ograničenja svojih osobnih odgovornosti, jako su cijenili zajedničke trenutke i držali se sna da budu zajedno bez prepreka. Čeznuli su za budućnošću potpunog povjerenja i nepokolebljive podrške.

I Marija i Marko imaju iskustva s brakom. Marijin ljubavni život nakon razvoda bio je buran, a obilježio ga je i jedan i incident u kojem je tijekom žestoke svađe oštetila vozilo svog tadašnjeg dečka. O incidentu su opširno izvještavali mediji na našem području. U međuvremenu, Marko se vjenčao na raskošnoj ceremoniji na plaži Galija i otmjenom hotelu u ljeto 2022. Nažalost, brak je bio kratkog vijeka.

Preporučujemo