Goca Tržan je popularna pjevačica koja se odvažila i na rijaliti šou Moj savršen brak sa svojom porodicom, suprugom Rašom i kćerkom iz prvoog braka Lenom koji se emitira na K1. Oni  nam daju uvid u svoju svakodnevicu i razne avanture. U jednom trenutku imali smo priliku čuti razmišljanja i mišljenja Gocine kćeri Lene, koja će u svibnju proslaviti 17. rođendan, o svom ocu Ivanu Marinkoviću. Bivši suprug pop zvijezde pojavio se u nekoliko reality showova, a mišljenja o njemu su podijeljena.

Sve je moglo biti drugačije. Iznevjerio me u određenim situacijama – čujemo kako Lena govori majci. – Znaš li da nisi imala ništa s ovim? – upitala je  Goca. – Znam to, ali opet, moj tata… Goka je nastavila razgovarati sa svojom kćeri, koja nije skrivala da je frustrirana svime. Na pitanje kako riješiti problem, Lena je odgovorila: “Ne može se riješiti.” Sto puta ti kažem “izvini” u njegovo ime – nastavlja pjevačica. – Ne možeš ništa učiniti, sve je na njemu. Duša mu je ranjena kao i uvijek – reagira djevojka. Mislim da jednostavno nije shvaćao što radi. Za njega cilj opravdava sredstvo i on gubi iz vida širu sliku. Pokušavam to negdje shvatiti – kaže bivša Ivanova supruga.  Nema se što razumjeti ili ne razumjeti. Hvala Bogu da je bio svjestan čovjek koji je znao što radi – odlučila je Lena. Majka je na kraju dodala – Ne znam zna li.

Biografija

Gordana Goca Tržan je srpska pop pjevačica. Rođena je 8. srpnja 1974. godine u Beogradu, gdje i živi. Osobni život Gokini roditelji su Roksanda i Anton, a ona ima trogodišnjeg brata Andreja. Odmalena je rado zabavljala rodbinu nastupima. Omiljeni pjevač joj je Zdravko Kolić. Završila je osnovnu školu “25. maj” (danas “Duško Radović”) i Desetu beogradsku gimnaziju. Pokušala je upisati Akademiju dramske umjetnosti, ali nije uspjela. Tako je upisala Višu poljoprivrednu školu, ali je fakultet napustila nakon dvije godine. Odlučila se posvetiti glazbi i postala članica grupe Distorzija. Gorka se udala za Ivana Marinkoviča 2006. Ubrzo su dobili kćer Lenu. Godine 2011. par se sporazumno razveo. Pjevačica i njen bivši suprug počeli su se svađati i javno puštati prljavi veš. U intervjuu ga je optužila da joj je u pijanom stanju ukrao stvari, pretukao ju i napao nožem. Također je tvrdila da nije plaćao alimentaciju za njihovu kćer. Pjevačica ga je prijavila policiji zbog prijetećih poruka koje joj je slao. Ivan joj je odgovorio kako on, za razliku od njezinih prijašnjih partnera, nije kriminalac i da joj ne može omogućiti lagodan život poput njih. Tvrdio je da nije nasilan i da su ga Gocin otac i brat zlostavljali.

Bivši supružnici nastavili su se viđati na sudu, a ujedno se njihov odnos popravio. Ivan je 2016. optužen za pljačku supermarketa te je protiv njega podnesena kaznena prijava.  Nekoliko mjeseci hodala je s Markom Rakićevićem, ali je prekinula zbog njegove ljubomore. Godine 2011. započela je vezu s 14 godina mlađim Rašom Novakovićem koji je bubnjar u njezinom bendu. Dvije godine kasnije par se zaručio. Vjenčali su se 20. rujna 2015. godine. Slavlje se održalo u Vili “Jelena”. Tabloidi često pišu o tome kako ju je Raša prevario ili kako se par razveo, no za sada su se te objave pokazale netočnima. U intervjuu je rekla da su se ona i Raša za svoje potomstvo borili puno desetljeće.

Preporučujemo