Kako doznajemo, glumica Anđelka Prpić, koja je nedavno nakon privatne ceremonije promijenila prezime u Stević Žugić, zajedno sa suprugom Markom, samo mjesec dana nakon spomenute odluke, priprema se za još jednu značajnu promjenu u svojim životima.

Kada se saznalo da je glumica trudna sa bivšim najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija mediji su danima pisali o tome ali se Anđelka nijednom nije o ovoj temi oglasila u javnosti. Nastavila je da živi svoj život koji se promijenio iz korijena nakon što je na svijet došla i njihova kćerkica.

Odluka Anđelke Prpić i Marka Žugića o preseljenju iz Beograda na snazi ​​je već neko vrijeme. Trenutno su u potrazi za odgovarajućim zemljištem u blizini Beograda za izgradnju doma za svoju obitelj. Ova odluka donesena je s ciljem da se svojoj djeci omogući mirno odrastanje daleko od gradske vreve i gužve. Kako kaže izvor blizak paru, Anđelka jako voli prirodu i želi da njezina djeca napreduju u prirodnom okruženju. Par je razgovarao i postigao zajednički dogovor da do kraja idućeg ljeta žele stvoriti vlastito utočište daleko od gradske vreve. Već su započeli potragu za prikladnim zemljištem, jer žele izgraditi kuću koja će zadovoljiti njihove želje, a ne kupnju postojeće. O ovome su izvijestili lokalni mediji.

Odluka o promjeni značajno će utjecati na život Anđelkinog sina Jakše, rođenog iz njenog prethodnog braka, koji trenutno ima ustaljenu rutinu, akademske obaveze i bliska društva u Beogradu. Unatoč tome, dječak, koji gaji neizmjernu ljubav prema svojoj majci i sestri Čarni, željno iščekuje novo uzbudljivo poglavlje koje čeka njihovu obitelj.

Preporučujemo