Mnogi vjeruju da ljubav nema granica i da je ništa ne može zaustaviti, ali često zaboravljaju da je trnovit put do sreće pa i u ljubavnim odnosima. Mnogi misle da su tu stalno samo sreća i leptirići, ali nije neobično da ljudi prekinu i pomire se ili da im stvari ne idu baš najbolje.

Danas vam dajemo takav primjer sa domaće estrade koji se vezuje za svima dragu pjevačicu a to je naravno Jelena Tomašević. Ovu talentovanu pjevačicu ne prate skandali kako to biva sa njenim mnogim kolegama i kolegicama i svi znaju za njenu ljubav sa glumcem Ivanom Bosiljčićem.

Iako danas važe sa skladan i sretan par, prije desetak godina to nije bilo tako. Naime, kako je Jelena otkrila, jedan njen hit koji je napisao njen drug i kolega Sergej Ćetković otkriva buran period njenog ljubavnog života kada Jelena i Ivan nisu bili zajedno jer su tad prekinuli.

Ivan i Jelena su se zabavljali neko vrijeme i mediji su se zainteresovali za njih do te mjere da su oštetili njihov odnos svojim pritiskom pa su oni raskinuli i bili odvojeni jedan duži period. Međutim, jednog dana se kao iz vedrog neba pojavio Sergej sa pjesmom po imenu “Da mi je da mi se vrati”.

Ona je osjetila da treba da se pomiri sa Ivanom i pruži još jednu šansu njihovom odnosu što je definitivno bila prava odluka za njih, a dovoljno je bilo samo da otvori dušu preko pjesme koja je nju uputila na pravi put i kao što vidite na priloženim slikama, jako su sretni zajedno.

Preporučujemo